torsdag 21 mars 2019

Sötaste bebisen i hela världen

Sötaste bebisen i hela vä rlden. Här är världens sötaste barn. Världens sötaste djur. Bilder och fakta om hermelin, utter, koala, tröglori (slow loris), kattbjörn (röd panda, eldräv), musmaki (mouse lemur) och panda. Uttrar finns på platser över hela världen , förutom i Australien, Antarktis och på avlägsna öar.


Många av arterna är hotade, speciellt eftersom de spenderar mycket tid i vatten och därmed är känsliga för vattenföroreningar.

I torsdags den maj kl 22. This video is unavailable. Skip navigation Sign in. Ett första klädkit för ditt barn eller barnbarn, ja verkligen Kittad för Jakt.


Ja nu så har vi en bebis ! Hennes mamma försvarar det hela genom att säga: – Det kunde ju vara värre, jag kunde ju ge henne alkohol. Hittade en bunt med gamla bilder och hittade denna bild på min sötaste. Sedan växte lilla Erika upp till världens vackraste tjej och tillsammans med sin lika snygga kille så blev det ett litet underbarn!


Första gången som jag fick klappa på hennes lilla huvud var hon bara tre dagar gammal, hade massor av mörkt hår.

Idag var det äntligen dags att hämta ut bilderna som vi tog hos Fotograf Marie i Svedala i början på mars. Ojoj, vilken söt liten kille vi har 3. Tänk dig att alltid leva i en bubbla där du aldrig hör någonting. Så är fallet för många hörselskadade runt om i världen , men i dag finns möjligheten att göra operationer. Precis en sådan hade den lilla bebisen Charlotte genomgått, som varit döv i hela sitt liv. Dock har jag hört av flera andra som har barn och hund att det är ett merjobb som känns med söt vovve i alla fall!


Det går ju inte att planera när bebis ska sova och hunden måste ju ut etc. Kanske vaknar ditt barn alltid när det sovit i vagnen och behöver komma in och sova men kan inte somna om och då blir det kanske lite orutin i det. Violsnäckan, som den också kallas, är en havssnigel som finns i många delar av världens hav, bland annat utanför Europa, Sydafrika och östra Australien.


Violsnäckan flyter upp och ned precis vid ytan och har vanligtvis en längd på några få centimeter. Där kan du skapa din egen omslagsbebis och skriva ut på färgskrivare eller mejla till släkt och vänner. För du har väl också världens sötaste bebis hemma! Men att tänka på när man väljer en ovanligare stavning av ett namn är att få kommer att stava namnet rätt! Har en Casper som i hela sitt liv har fått heta Kasper, på diplom, klassfoton, inbjudningar, tågbiljetter osv i all oändlighet.


Gissar att det blir lika med Oliwer, han kommer till få heta Oliver. Bebisen föddes med fullt utväxt hår på hela huvudet. Vilken otroligt söt bebis.


Det sötaste vi har är uppföljaren till Ett sötare blod.

Kategorier Kategorier. Jag undrar om man kan tycka sin egen bebis är ful, själv tyckte jag att min tjej inte var så söt direkt när hon föddes men det tog inte lång stund förrän hon blev världens sötaste ! Vi har valt att låta fyra kattraser dela på förstaplatsen eftersom de alla är väldigt närbesläktade och mycket lika till både utseende och temperament. Alla fyra ingår i siames- och orientalgruppen (grupp IV) i FIFES rasindelning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg