måndag 4 mars 2019

Klarna prislista

Som butik har du bara en integration, ett avtal, en kontaktpunkt, en avräkningsnota och en utbetalning. Klarna Checkout kan också integreras i en mobilapplikation om du erbjuder det till dina kunder. Och ju enklare det är, desto nöjdare blir de och desto mer säljer du. Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen.


Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. Betala direkt, betala sen eller dela upp betalningen.

Shopping är kul, men det ska också vara säkert. Oavsett var du handlar med Klarna så kan du alltid pausa din faktura om något går fel. Hör av dig till oss så löser vi det tills det hela är utrett. All din information är också extremt säker hos oss. Allt det här och mer därtill tack vare Klarnas Köparskydd.


Vårt konkreta svar är att Klarna är bäst för samtliga kunder som vill kunna tillmötesgå deras egna kunder genom effektiva, smidiga och enkla system som är lätta och helt säkra samt riskfria att använda. Detta görs ytterst enkelt via Klarna eftersom kunder uppger väldigt lite information så som postnummer och epost eller personnummer. Priser Samtliga priser avser Starwebs avgifter och är angivna i SEK exkl.


Hör av er till våra samarbetspartners för deras avgifter.

Klarna har nog inga publika priser, utan du får en offert baserat på din volym. You can change the language in your profile settings after login. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.


Hantera Klarna -köp från din e-handel direkt i Specter, bokföringen per order sköts automatiskt. Vår unika Klarna -koppling låter dig uträtta mycket med få arbetsmoment. Läs mer om funktionen här!


Priset för din behandling beror på flera olika faktorer. Om du behöver en, två eller kombinationsbehandlingar beror helt på dina förutsättningar för att få ett lyckat resultat. Du får alltid en exakt prisuppgift i samband med konsultation.


Prislistan bör därför ses som vägledning. Vi erbjuder betalning med Klarna. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Förbokad och betald via Klarna.


Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter eller avtal. Alla priser är inklusive moms. Förbetalningsrabatten gäller på utvalda besiktningar. Bästa pris hittar du på utvalda tider och stationer.


Boka och betala besiktningen här för att ta del av bästa priset.

Jag gillar i grunden inte Klarna , för jag tycker att de på ett oetiskt sätt sparar för mycket info om vad jag handlar på nätet. Inte bara butik och belopp, utan ofta precis VAD jag handlat. Jag valde att bli kund hos Vimla, och inte hos Klarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg