torsdag 14 mars 2019

Prag priser mat

Få ut det mesta av din sightseeing! Upptäck det bästa sättet att resa! Boka stadskort för Prag! Hundratals möjligheter. Lågpriser på hotell i Prag.

Allt du vill veta om Prag. Agoda exklusiva hotellerbjudanden. Läs omdömen och boka nu! Prag får indexsiffran 4 med Stockholm som index 100. Det är alltså nästan halva priset i Prag på de varor och tjänster som ingår i jämförelsen: en hotellnatt, en cappuccino, måltid på en mellanklassrestaurang, öl på restaurang, taxiresa på km, en flaska vin i butik och priset för en Big Mac.


Matkulturen i Prag står högt i kurs och maten som serveras på stadens restauranger är inte bara god att äta, den är prisvärd också! Priset kan dock skilja sig rejält åt mellan olika restauranger så håll ögonen öppna. Det enda som kan vara lite tråkigt är att restaurangerna stänger ganska tidigt på kvällen.

Letar du efter äkta tjeckisk mat är det här stället att besöka. Restaurangen har fått fina recensioner av många olika matskribenter, bland annat i Prague Post som är stans engelska nyhetstidning. Priserna är riktigt låga, prisvärt får en helt ny innebörd.


Carl Rüster, författare till guideboken Mitt Prag , tipsar om sju krogar, kaféer och restauranger i Prag som är värda ett besök. Han berättar även om hur man gör när man besöker en traditionell tjeckisk krog. I Prag finns det många restauranger att välja blan från traditionella tjeckiska restauranger till afghanska, asiatiska, franska och italienska restauranger. Det är väldigt billigt att besöka Prag , även under högsäsongen vilket gör det till ett ypperligt resmål för den med en låg budget. Mycket kött och mycket friterat.


De senaste åren har det internationella köket fullkomligt exploderat i Prag. Ta därför chansen att utforska högklassigt tillagad mat från världens alla hörn, till en fjärdedel av våra svenska priser. Bortsett från boendepriser, restauranger i stadskärnan och andra turistattraktioner, så är Prag fortfarande ganska billigt och anses vara en fynddestination i jämförelse med andra EU-länder.


Men då det gäller shopping av lyxvaror som elektriska apparater, kosmetika och mode, så är priserna högre här än på andra ställen. Prag , Tjeckien: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Prag och sök efter kök, pris , plats och så vidare. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda.


Runt om i Prag finns det också ett stort utbud av restauranger som serverar tjeckisk mat. Enkel och säker bokning online.

Bästa pris - och pengarna tillbakagaranti! Här är tips till en av världens vackraste städer. Att priserna bara är två tredjedelar mot i Sverige är förstås en extra bonus.


Maten i Prag – en tredjedel av priset hemma. Men det är ingen anledning att hålla sig borta. Den här 4-timmars smörgåsprovningen introducerar dig till stadens bästa kaféer, bistroer och vinkällare, där du kan sippa hantverk öl, smaka i hjärtlig goulash och smaka regionala ostar. Tjeckien är ölets hem.


Knödlar får anses vara nationalrätten, tätt följt av friterad ost med pommes frites och tartarsås. Här dricks det därför mycket öl, och du kan dessutom hitta öl för riktigt bra priser. Några välkända pubar och ölhak som är värda ett besök är till exempel U Zlatého, U Kalicha och U Fleku.


Prag är mer att erbjuda än god öl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg