måndag 11 mars 2019

Tradera paypal problem

Med PayPal går det smidigt att ta emot betalningar på nätet, och det kostar inte något extra att ta emot betalningar med PayPal på Tradera. Du slipper uppge ditt bankkontonummer, och du får dina pengar med detsamma. Om något går snett med en försäljning kan PayPal hjälpa dig (regler och villkor gäller). Nu har dock Paypal skött sig bra och gett kunder pengar tillbaka trots Traderas påstådda avsaknad av köpskyd vilket de ska ha credd för. Men kanske vore det på sin plats att någon tar upp diskussionen med Paypal , huruvida de gett sitt godkännande att Tradera erbjuder en betallösning under Paypals varumärke utan köpskydd.


Tradera paypal problem

Med PayPal kan du betala och föra över pengar utan att behöva avslöja dina kontouppgifter. PayPal erbjuder även ett köparskydd och ett säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). PayPal är helt integrerat med Tradera och ger dig därmed en enkel överblick över dina affärer. Tjänsten inte fungerar?


Här kan du se vad som händer. En del utnyttjar detta på tradera och letar reda på nybörjare som säljer med paypal och sen kräver full betalning för skickad vara utan spårningsnummer. En del menar att visst du kan ge ut ett spårningsnummer och sen skicka en tegelsten via paypal.


Nja du har upp till 1dagar på dig att starta ett återkrav om du inte är nöjd. Köparskyddet omfattar alla kvalificerade köp där PayPal har använts samt betalningar gjorda via vår webbplats. För att utnyttja fördelarna med köparskydd kräver vi bland annat att PayPal -kontot är välskött och att en eventuell tvist inleds inom 1dagar efter köpet eller betalningen. Våra villkor och regler gäller. Tidigare var man tvungen att använda PayPal för samma typ av varor men det löste inte riktigt det problem vi försökte komma åt tillräckligt tillfredställande.


PayPal är också bra, men i det här fallet fyller Klarna en bättre funktion. Det är smidigt, tryggt och säkert att betala på nätet med PayPal , att överföra pengar till vänner och familj och ta emot betalningar för det du säljer. Det är en säkerhetsprocess som gör att PayPal kan verifiera att den ekonomiska information som är registrerad på varje PayPal -konto verkligen tillhör kontoinnehavaren Den här processen är särskilt viktig när det gäller säljare.


Tradera paypal problem

Eftersom PayPal är en etablerad bank så måste vi följa de europeiska bankreglerna. Så köpa av nya på tradera har jag inget problem med bara Klarna lr paypal finns om det handlar om mycket pengar. Men låter drygt att det ska ta månader att få pengarna?


Hatar att polisen inte tar sånt här på allvar, finns bevis och allt och personuppgifter i tradera o paypal , kontonummer etc, vad är problemet ? Sedan i morse har det varit en del problem med Traderas e-postutskick, bland annat de meddelanden som skickas efter en annons avslutas. Detta är nu åtgärdat, men som följd har vissa e-postmeddelanden från Tradera blivit försenade upp till timmar. Det har även förekommit dubbletter av e-post från Tradera. Vinnaren betalade direkt och allting var frid och fröjd.


Tradera paypal problem

Du kan alltid avaktivera funktionen senare i Inställningar på PayPal. Håller du med om Traderas 4-stjärniga betyg? Håll utkik efter annonser där du kan betala med PayPal ! När du skapat ett PayPal -konto och hämtat dina kronor så finns dessa tillgängliga på ditt PayPal -konto.


Med ditt PayPal -konto kan du sen enkelt och smidigt betala för saker du köper på Tradera. Nu väljer Paypal överraskande nog att ändå ta med sig Tradera i skilsmässan. Paypal vill ha en marknadsplats som man kan jobba nära med för att testa Paypal -produkter”, säger Traderas vd Stefan Öberg. I maj förra året inledde det svenska betalbolaget Klarna ett samarbete med Tradera.


Det var ett tekniskt problem och det handlar inte om en attack utifrån. Det är problem som vi aldrig har haft förut, säger Marcus Almén, pressansvarig för Tradera. De tekniska problem som uppstod på sidan nyss är nu lösta.


Ni ska kunna komma in på sidan som vanligt. Om det fortfarande uppstår problem , kan ni självklart gärna kontakta oss. Chatten har öppet tills kl.


Har aldrig hört talas om detta problem men hoppas någon kan. Lite svårt att beskriva det. Kan nästan inte använda Tradera längre för allt på sajten hoppar.


Reklam kommer och går och blinkar, vilket gör att hela sajten rör på sig. Klickar man på en bild händer oftast inget alls, eller så hamnar ma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg