onsdag 20 mars 2019

Restaurang göteborg avenyn tapas

Välkommen att boka bord! Vi förhandlar så att du slipper. Restaurang El Toro Bravo serverar klassiska spanska smaker. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.


Ullevi, Liseberg, Scandinavium och Avenyn är bara ett stenkast bort.

Vad sägs om att ta en bit mat och dryck innan bion, hockeyn eller konserten? Vi har även take-away. Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta. Göteborg som vi har missat.


Sätt tänderna i Haga, Vasa eller varför inte Linné. Det blir inte goare än så här! Här kan du avnjuta traditionell turkisk mat i mysig och avspänd miljö.

Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Basque erbjuder catering som komplement till den händelse du vill förverkliga.


Här får du både våra egna och. Pintxos är ett självklart alternativ oavsett. Här serverar vi maträtter som grillats, rökts, rostats, vedugnsbakats eller eldats.


Dessutom är vi lite extra stolta över vår vinkällare som är full med stökiga och ouppfostrade viner. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen.


Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter. Bra system vid beställning men. Ett modernt brasserie mitt på Avenyn. Kom förbi och upplev en smakrik resa genom det traditionella italienska köket. Vare sig det är Pizza, Pasta, Tapas enkelt Vegetarisk eller lyxiga skaldjur.


Det är vad som ligger våra hjärtan närmast och den känslan vi vill förmedla till våra gäster.

Njut av en härlig middag eller kanske bara ett glas vin. Vi älskar mat och vin. I vår vinbar kan du avnjuta upp till olika viner i glas.


Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Världens första app- restaurang Smårätter ifrån världens alla hörn och spännande. Lägg till en läsk för 15.


På Bon är vi passionerade för mat och dryck, men kanske mest för vårt stora vinsortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg