måndag 18 mars 2019

Snöraka aluminium

En mycket lätt snöraka med både blad och skaft av aluminium. Greppytorna av plast gör skyffeln enklare (och inte lika kall) att greppa. Snöraka med aluminiumskaft och ergonomiskt handtag. Blad i stark köldtålig plast med slitskena i aluminium.


Snöröjning belastar alla muskler i kroppen och speciellt ryggen, därav tillverkar vi Fiskars snöredskap till största del i lätt aluminium , för att det inte ska bli för kallt om händerna har vi plastbelagt skaften, din arbetsställning blir då ergonomisk och mer skonsam.

En utmärkt snöskrapa av hög prestanda. Vi har snörakor i aluminium med räckvidd upp till m. Köp snöraka online på granngården. Köp din snöraka online på granngården. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Jämför priser på Fiskars SnowXpert Snöraka.

Skotta snö på tak med snöraka. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål.


Produkter för din trädgård. Teleskopspade av aluminium Ha alltid en spade till hands. SNÖRAKA ERGO ALUMINIUM. Då är detta den perfekta lösningen för dig.


Med redskapet behövs ingen ytterligare insats med skyffel vilket gör det till en perfekt arbetskamrat för mindre gårdsytor och trappsteg. Effektiv och kontrollerad borttagande av snö från tag och solcellspanel. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på stiga. Blålackerad härdad aluminium så att snön släpper lätt. Bladets mått: 5x 3mm.


Snöskyffel med träskaft, y-handtag och blad i härdad aluminium. Vinterredskap för Sveriges avlånga lan från norr till söder. Snöredskap som snöslädar, snöskyfflar, snörakor och isjärn.


Du kan välja om bladet och skaftet ska vara tillverkad i plast, stål eller aluminium.

Metall har generellt bättre hållbarhet än plast för långvarig användning. Här väljer du också egenskaper som ihopfällbar design, förstärkt stålkant och reflexer. Har hittills bara hittat den.


Materialvalet ger en lätt och ergonomisk snöraka som underlättar för kroppen avsevärt vid skottning. Plastbelagt skaft med ergonomiskt plasthandtag. Skaft och blad i härdad aluminium. Här finns plats för eget innehåll, t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg