tisdag 5 mars 2019

Klä bord i dekorplast

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Brickbor satsbor barbor sminkbord och soffbord. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum. En liten rulle som förändrar inredningen stort!


Detta stiligt pimpade bord har blivit en dekorplast -klassiker! Kärt barn har många namn och vårt stora utbud av dekorfolie, designfolie, möbelfolie och dekorationsfolie har vi valt att kalla dekorplast. Dekorfolie passar att sätta som insynsskydd på fönster eller att klä in hyllor med.


Möbelfolie är ett lika lämpligt namn då du kan klä in och om diverse möbler. Klä om brickan och pappersförvararen (nedan), eller varför inte sätta dekorplasten på (sko)kartonger – nu behöver du inte gömma undan dem längre utan kan låta stå framme som en del i inredningen. Här är roliga pyssel du kan göra själv – varför inte göra egna husgarderober eller klä om.


Kontaktplast, självhäftande dekorplast. Används i heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar, hyllplan m. Vill du ta bort kontaktplasten igen gör du det enklast genom att värma den lite försiktigt med en hårfön. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig! Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ!


Vi säljer plastfolie på rulle och sen kan du klippa ut önskade bitar ur den. Högkvalitativ dekorplast. Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper.


Klä bord i dekorplast

Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet. Du kommer att älska den! Den är dessutom vattenavstötande och fungerar bra både i kök och badrum.


Köpte dekorplast i svart med trämönster och sedan en matt variant. Sedan fäste jag det trämönstrade på bänkskivorna och på den lilla trälisten mitt i kaklet (så urbota dum trälist kan jag tycka). Blev ganska så stor skillnad va?


Den matta dekorplasten på kaklet hade jag på i en enda lång remsa. Här har bordet Lack från Ikea fått ny styling av Marina Kalogiannis, 3 från Tumba. Man får ha lite tålamod för att få bort luftbubblorna. Jag använde mig av en linjal och en duschskrapa.


Bord i olika storlekar, för olika syften och olika miljöer. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Har tänkt att göra om vårt vardagsrumsbord med dekorplast , men har inte kommit till skott ännu då butikerna här i stan inte har något fint mönster som jag gillar. Supersmidigt att sätta ditt, enkelt att ta bort. Dekorplast är ett enkelt sätt att göra om och förnya där hemma.


Klä bord i dekorplast

Hurra för dekorplasten ! Passar utmärkt för snabba renoveringar av exempelvis skåpsluckor och bord eller för hobby. Instagram photos for tag dekorplast Iconosquare Browse all Instagram photos tagged with dekorplast. Pink ljus marmor vitt dekorplast interior inredning marble. Vi har ju dekorplast p stänkskivan i köket, s enkelt, billigt och snyggt.


Här har jag tagit dekorplast och satt på ramen runt TVn. Samma sak har jag gjort med vårt soffbord. De har helt enkelt bara klätt in själva skivan med kontaktplast som ser ut.


Har ett runt bord jag vill klä in och nu blev ju inte suget direkt mindre! Dessa nyheter från Ellos måste ju sälja jättebra, superfina bord ! En klär helt enkelt skivan med dekorplast med marmormönster. Jag är lite tveksam då platsfilm är inte någonting jag vill ha i större format på mina möbler, men det går inte att förneka att det ser riktigt bra ut på bild!


Dessutom är det bra mycket billigare än att köpa ett bord i riktig marmor. Klä in trappen i dekorplast Så här på kvällen kan jag få tokiga idéer och just nu ligger jag här med datorn på magen och tänker att jag ska klä in vår trappa i dekorplast. Jag bara känner att jag orkar inte slipa, grunda, grunda igen, måla, måla och måla lite till. Många undrar om man kan sätta dekorplast på kakel. Jag tycker att lägenheten redan nu ser ljus och fräsch ut men du skulle kunna antingen använda dekorplast i köket och badrummet för lite modernare touch.


Det låter ju helt galet. Annars kan man alltid måla kakel och bänkskiva till önskvärd färg (svart, vitt). Tänk på att dekorplasten är en tunn plast och eftersom plast är ett mjukt material så kan det eventuellt bli ytliga repor om du drar eller puttar föremål över ytan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg