tisdag 26 mars 2019

Sunfleet kundtjänst

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 1kr att använda vid din nästa resa.


Som Sunfleet -medlem i Stockholm eller Uppsala får du ett fint starterbjudande. Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för Sunfleet kundtjänst kundservice och support. Du behöver inte tänka på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande utan betalar bara för de timmar du nyttjar bilen. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool i Göteborg. Välkommen till Sunfleet , bilar där och när du behöver dem.


Sunfleet är en bilpool som inriktar sig på personer som då och då behöver en bil för kortare resor och transporter, till exempel till träningen, matbutiken, möbelvaruhuset eller återvinningsstationen. Sunfleet använder sig huvudsakligen av bilar som är yngre än månader. Numera är Sunfleet ett eget företag, med Volvo som huvudägare. Sunfleet är ett enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell hyrbil. Eller till att äga en egen bil.


Boka bil per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. Du kan även använda formuläret nedan för att komma i kontakt med kundtjänst så återkommer vi till dig. Skriv din fråga här: Namn.


Kundtjänst på Sunfleet hänvisade till inkassobolaget som i sin tur ryckte på axlarna i perfekt harmoni. Varför kan de inte bara göra som alla andra och låta avgifterna smidigt dras från kortet? Jag gissar att deras faktura och förseningsgifter är en viktig del av intäkterna. Observera att vi själva är ansvariga för att fylla på luft i däcken och annat normalt underhåll, men är cykeln trasig och inte går att använda så ska det rapporteras till Sunfleet.


Sunfleet kundtjänst

Kontakta Com hems kundtjänst. Sunfleet kräver att jag ska betala en skada som jag inte har orsakat. Anledningen är att jag har missat den vid den första skadekontrollen, men upptäckt den senare. Om man då ringer in och anmäler skadan blir man betalningsskyldig fastän man vet att man inte har orsakat den.


I Karlstad finns sex poolplatser med tretton miljöbilar, bland annat vid Bussterminalen, Ahlmarkshuset, Duvan och vid Helmia. Vägassistans dygnet runt ingår i priset hos Move About. Sunfleet tar hand om biltvätt, service, däckbyten och städning. Lokala ärenden kopplas vidare.


Sunfleet kundtjänst

Det är många städer som har särskilda förmåner för miljöbilar. Allt din användande under en månad samlas på en faktura som skickas till din e-postadress. Här kan du ställa frågor och lämna förslag och idéer. Sunfleet startades i slutet av 90-talet som ett samarbete mellan Volvo och Hertz som en framtidsinriktad och klimatsmart lösning på människors transportbehov. Logga in på Mina Sidor och välj Erbjudande sunfleet i menyn för att få rabattkoden.


Bilar finns placerade på en lång rad olika adresser i Malmö och medlemskapet kan även användas även i andra städer. MKB har som målsättning att alla kunder ska ha maximalt 5meter till närmsta bilpool. Made For växer och det finns idag lediga tjänster att söka.


Sunfleet kundtjänst

Bläddra bland tjänsterna och sök redan idag! I kundtjänst är vi en väg in till kommunen, det vill säga att du når oss alltid på samma nummer. Det vi i kundtjänst inte kan ge svar på, vidareförmedlar vi till rätt person eller verksamhet. Tillgänglighet För att vara tillgänglig för dig som vill komma i kontakt med oss, så finns vi i olika kanaler.


Upptäck fler produkter som ger dig en smartare bilekonomi. Vårt mål har alltid varit detsamma: att göra det enklare och roligare för dig att äga bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg