måndag 18 mars 2019

Rörhållare tak

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Här finns ett stort utbud av krokar - enkla som dubbla.


Hos oss på K-rauta hittar du ett välsorterat, prisvärt och kvalitativt utbud av krokar och konsoler. På Jula siktar vi högre. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. När du köper Rör och rörhållare kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.


Med rätt rörhållare kan röret användas till en hel del förvaring, utan oro att allt ska rasa. Håll ett rör på plats. Skruvas på plats mot väggen.


Slipp fula VVS-rör på taket, nu finns det en snygg, krocktestad och låsbar lösning från Rhino, redo att göra din arbetsdag enklare! Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Med en skidhållare från Thule lastar du enkelt och säkert på och av skidorna, så att du kan ge dig ut i backarna.


Rörhållare tak

Sluten eller öppen modell. Finns även med M5-gängat hål i fästplattan. Skaffa en takmonterad cykelhållare från Thule när du vill ta med dig cykeln säkert och med stil.


Välkommen in till Sekelskifte och våra krokar och hängare i gammaldags stil! Rörhållare eller rörfäste för mm rör i obehandlad mässing. För montage av rörhållare dikt mot tak och vägg när t ex nedpendling med gängstång inte behövs.


Rörhållare tak

Med sexkantskalle greppvidd och utvändig M-gänga, mm lång. Kräver liten borrhålsdiameter. Inget föreskrivet åtdragningsmoment.


Inga expansionskrafter, klarar små kant- och inbördes avstånd. Rörfäste i förkromad mässing att montera tillsammans med våra mm rör (se nedan under relaterade produkter) för att bygga en fin klädstång, köksreling eller handdukshängare, etc. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Gjennom år i bransjen har vi levert tjenester innen bygging og renovering, produksjon av trapesformede takplater.


Ta med dig beräkningarna till din återför-säljare, så får du hjälp med att välja ut alla komponenter du behöver. Används för att fästa rör och vrids enkelt fast i kanalen. Multi-Monti betongskruv används för montage i betong, direkt i förborrat hål utan plugg. MMS-plus ST används för montage av exempelvis rörhållare direkt mot tak och vägg, när nedpendling med gängstång inte behövs.


Så underhåller du ditt tak. Att underhålla taket kräver ofta relativt lite jobb men gör att ditt tak kan hålla betydligt längre. Vanligtvis räcker det att se över taket några gånger om året och åtgärda små saker för att därmed minska risken för större skador. Rengör ditt tak med jämna mellanrum. Pris 400:-Ange dina önskemål om tillval när du beställer.


Rörhållare tak

Vi utgår från fem grundstorlekar av plattform som anpassas och utrustas till ändamålet: 1×meter. Blixtljusen på bilden ingår ej och är tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg