måndag 4 mars 2019

Roliga ord på studentmössan

Här hittar du de nyaste roliga orden i en lång lista. Bläddra igenom listan och skratta och klicka på de orden som du tycker verkar roligast. Du kan gå in och rösta på de orden som du tycker är roligast.


Roliga ord på studentmössan

Vi har listat av deras bästa ord som både är roliga och rätt så obegripliga för oss svenskar. Norrmännen är ganska straight forward när det kommer till namn på saker. Så när norrmännen skulle bestämma vad en alkoläsk skulle kallas så kom de på det briljanta ordet : rusbrus. Men får man skriva vad man vill på sin studentmössa? Nej, det får man verkligen inte göra.


Vi ringde upp ett företag som tillverkar studentmössor för att ta reda på var gränsen går. En del skriver roliga grejer, det kan vara interna skämt mellan vänner eller ordet arbetslös och det tycker vi är helt okej. Här på topplistan hittar du de absolut roligaste orden. Först ser du topplistan över de ord som fått flest besök de senaste dagarna. Efter det kommer topplistan med de orden som fått högst betyg.


Gå in och rösta på dina favoritord! Nhar pratat med Alexander Grepe som är grundaren av ABC-gruppen om hur det går till och vad man inte får ha på sin studentmössa. Men när det blir stötande eller okänsligt är det inte okej.


De Roliga Skämt är platsen där du kan hitta flera timmars underhållning i form av roliga skämt och mer därtill. Vi har delat in alla skämt i deras respektive kategorier så att det ska vara lättare för dig att hitta fram till dem som du letar efter. VI bokstäver vi kan skriva, typ som initialer. Något kul att skriva i bak på studentmössan.


Tycker också de finast med endast namn o klass. För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja att inte besöka Fragbite. Annonsering Är du intresserad av att annonsera på Fragbite, tryck här. Ord som vi har samlat på oss genom att finkamma nätet, hört andra säga, men bäst av allt är det när vi får in tips på nya ord från er besökare. Kom på egna roliga ord och tipsa oss.


Tillsammans med dig och alla andra besökare ska vi hitta Sveriges roligaste ord ! En del ord beror på i vilket sammanhang de sätts, som hora. På spanska är det en helt annan sak och då får man titta på i vilket sammanhang ordet används och göra en bedömning, har Alexander tidigare sagt. Här kan du läsa mer om vad man inte får skriva på sin studentmössa!


Vi på Nyheterhar letat upp några helt vanliga finska ord och ting som kan få oss svenskar att tappa hakan rejält. Olika karaktärer De flesta karaktärerna i till exempel serietidningar brukar få sina namn översatta till språket som läsaren är mer familjär med. Till exempel Spider-Man som naturligtvis kallas för Spindelmannen på svenska. Helt perfekt att använda till viskleken.


Dessa vuxenord är lite mera vulgära och äckliga. Kolla alla meningarna här. Här ska du inte stanna länge. Ord och uttryck på svenska språket som börjar med bokstaven ä. Lär dig nya svenska ord. Klicka på ordet för att se dess exakta definition.


På baksidan av studentmössan skrev hon men vafan, som förutom en hyllning också är en interngrej mellan hennes bror och hon. Vad är det bästa med filmerna? När norrmän översätter saker från engelska hittar dom ofta på helt egna ord för saker.


Quidditch, som vi ju alla vet är den ologiska sporten som utförs på flygande kvastar i Harry Potter-serien, heter Rumpeldunk på norska. En extra rolig eftermiddag på jobbet hade forwarden Denis Hollenstein som stod för två mål och lika många målpassningar. Genast börjar kompisgänget prata om hur rolig Martin Richard var.


Roliga ord på studentmössan

En trist och en rolig nyhet från Johan Olsson. Det var en sån där match som var kul att se och verkade rolig att spela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg