tisdag 26 mars 2019

Komradio för bil

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Kontakta oss så hjälper vi dig! Köp komradio hos Widforss.


Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Stor frihet och flexibilitet, spontana upplevelser och kvalitet för pengarna!

Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom ljud och bild. Vi säljer komradio (kommunikationsradio), antenner och komradiotillbehör. Detta innefattar 27mhz privatradio (också kallad pr-radio), båtradio (marin-VHF), pmr.


Välkommen till komradio. Det här är en sida för dig som vill göra något kul med komradio , amatörradio, scanners mm. Allt på den här sidan är hobby-baserat och är gjort mest för skojs skull.


Komradion är viktig för åkerinäringen.

Att snabbt kunna trycka på en knapp och prata med en mötande bil kan vara avgörande för säkerheten och är bland det effektivaste arbetsverktyget. Vår expertis inom kommunikationsteknologi gör det möjligt för oss att utveckla individuella lösningar för kritisk kommunikation och dataöverföring. Interkomsystem för bil , båt eller MC.


Man kan koppla in mobiltelefon, GPS, MP3-spelare och sköta telefonsamtal och lyssna på musik. Vi erbjuder unika Swedac ackrediterade serviceverkstäder runt om i landet. Behöver du hjälp med Installation och service? Vi installerar taxametrar, alkolås och komradio.


Om du undrar vilken komradio du behöver i din taxi eller lastbil, så bjuder vi på några tips. Till att börja med beror det förstås på vilken typ av radiokommunikation du behöver i bilen. Liten och lättanvänd komradio med de rätta funktionerna. Endast för användning i Sverige och Norge. I Norge krävs särskilt tillstånd.


Radion är vatten- och dammtät, samt stötsäker (IP67). Såg din bild på en station för 1mc det hade varit bättre, då vi kan köra över Repeatrar som finns över hela Sverige. Men då måste man skaffa Amatörradiotillstånd. Limmared har stationer och antenner för mc.


Men för kompiskörning räcker det med enklare grejer. Hos oss kan du köpa kartor, få hjälp med mjukvaruuppdateringar, och även köpa din nya Garmin enhet.

Jag använder 27MHz komradio i min husvagn och snart även i bilen. Blev faktiskt riktigt nyfiken på detta och skulle gärna ha en radio i bilen , men just det här med antennen är en riktig dealbreaker för mig. Nån som har antenn på sin bil och har bilder på det?


Nu har jag röjt lite i garaget och gör mig av med en del överflödiga saker. Det som är överflödigt för mig kan vara guld för andra tänkte jag så nu blir det loppis! Det jag kallar NYTT är verkligen nytt = obegagna ofta i obruten originalförpackning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg