onsdag 13 mars 2019

Santorini hotell apollo

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell. Här erbjuder vi på Apollo allt från små, charmiga lägenhetshotell till stora All Inclusive- hotell där allt ingår.


Res till Santorini med Apollo.

Apollos hotell på Santorini ligger i flera olika orter på ön. Välkommen till hotell El Greco på Santorini som bjuder på vitkalkade hus, öppna ytor och ett stort poolområde. På hela hotellområdet finns gratis wifi och hotellrestaurangen La Pergola serverar grekisk och Medelhavsinspirerad mat.


Till Santorinis huvudort Fira är det bara några minuters promenad. Välkommen till Santorini och Kouros Village, ett strandnära hotell som vänder sig till vuxna livsnjutare. Koppla av vid det vackra poolområdet och njut av frukostbuffé med rätter från Medelhavet. Ving erbjuder en uppsjö av hotell på Santorini , du kan välja allt från enkla hotell med två hjärtan till lyxhotell med fem hjärtan. På den östra sidan av Santorini ligger den kända turistorten Kamari med sin långa, svarta lavastrand med klappersten.


Hotel Apollo Boka nu, betala senare.

Läs riktiga recensioner - boka nu! Santorini har förstås dessutom en mångfald av stränder, från dolda vikar till populära soliga stränder. Find Santorini Hotell.


Vattnet är alltid kristallklart och perfekt varmt så det är bara att hoppa i. Hotell i SantoriniHotellen i Santorini , precis som allt annat på ön, är nästan magiska. På hotellområdet finns både jacuzzi och gym. I närheten hittar du restauranger och barer och till stranden är det promenadavstånd. Utbrottet fick den ursprungliga ön att delas i flera mindre och allra vackrast blev huvudön Thira, den som vi menar när vi säger Santorini. Santorini Kastelli Resort är ett trevligt hotell med hög standard.


Santorini är dyrare och mer chict och flärdfullt än exempelvis det folkliga Kreta. Hotellet består av flera byggnader och ligger centralt i Kamari. Här bor du i fräscha rum inredda i blått och vitt, i klassisk kykladisk stil. Om dagarna kan du koppla av vid ett av fyra poolområden. Om du vill få lite lugn och ro finns en mindre pool, omgiven av gräs.


Jämför och boka hotell , lägenheter och boende på Santorini , Grekland. De vita hotellen ligger inte bara fantastiskt vykortsvackert på en klippa, man har också utsikt mot solnedgången. På Santorini växer även en speciell körsbärstomat som inte går att finna någon annanstans i världen. Vingårdar med chans att smaka Idag är Santorini en levande ö med ett stort kulturellt utbud bortom de forna arven.


En av näringslivets främsta källor är vinproduktionen, tack vare södra Theras bördiga slättlandskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg