onsdag 6 mars 2019

Lagning av asfalt

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Kall asfalt gör arbetet mycket lättare.


Vissa typer av asfalt för lagning av potthål, som den typ som beskrivs nedan, kan läggas till och med i vattenfyllda potthål och kan packas enkelt av hjulen på en bil. Ingen specialutrustning behövs för att laga potthål med den här typen av kall asfalt. Läs mer om hur det fungerar.

Fräsning av asfalt kan tillämpas inom många olika områden för att förbättra en redan belagd yta i underhållssyfte. Fräsning används bland annat vid förbättring av gammal sliten vägbana, spåriga vägbanor, lagning av skador på vägen eller för att förbätt. Nu går det fort för både underlaget och asfalten som smulas sönder. Riktigt galet går det på vintern. Då fryser vattnet till is, utvidgar sprickorna och pressar bort asfalt , som bilar sedan kör sönder.


LADDA NED HELA ARTIKELN och hämta en steg-för-steg-beskrivning av hur du reparerar potthål i asfalt. Gammal och sprucken asfalt. Ytan förseglas med olja och grus.


Förseglingen kan göras på hela eller delar av vägen.

Vet inte om jag lagt detta på rätt ställe, men utomhus handlar det i alla fall om. På min uppfart som är asfalterad har det gått hål. Fördelarna med asfalt är många. NCC hjälper såväl företag som privatpersoner med alla typer av asfalteringsarbeten.


Oavsett om du behöver hjälp med en enkel lagning på infarten eller en omfattande beläggning på större ytor så har vi erfaren och engagerad personal och rätt resurser till alla förekommande asfaltarbeten. Kall reparationsasfalt innehåller precis som varm asfalt bitumen, men av en typ som inte behöver värmas för att bli mjuk. I materialet ingår också ett häftmaterial. Traditionellt reparerar man potthål och skador i asfalt , antingen genom att kapa bort asfalten runt skadan och sedan fylla på med ny asfaltsmassa, eller genom att lägga varm asfalt direkt över potthålet.


Det skapar en kall fog där varm asfalt ansluter mot gammal kall asfalt. Dessa lagningar är endast temporära. Använd EZ Street för att fylla potthål. Hjulspår och ojämna ytor. Reparera din uppfart enkelt med den här asfaltblandningen för permanenta lagningar i asfalt eller betong.


Sopa bort alla lösa partiklar såsom grus, sand och ev. Lagning av asfalt och betong 1. Jämna av lösa och tunna bitar från gropens befintliga kanter. Häll därefter ner rikligt med Instamak i hålet som skall lagas.


This video is unavailable.

Icopal Coldmex är en asfaltmassa med stenmaterial som används för snabblagning av mindre skador och sättningar i asfalt - och betongytor. Massan är sammansatt av bitumen och stenmaterial och ger en mycket stark yta som kan beträdas omgående. Att återanvända asfalt som du föreslår gör man också på riktigt, men då blandar man den gamla asfalten med ny asfalt (upp till gammal asfalt ). Sedan räknar man inte med att all bitumen kommer att bli flytande igen i processen, så man behöver lite extra bitumen. Lätthanterlig: Frilägg hålet, häll i massan, jämna ut och låt härda i ca.


Mindre än lösningsmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg