tisdag 3 juli 2018

Tips om menorca

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Gärna om vackra miljöer, charmiga byar, fina stränder man kan åka till med hyrbil, o speciella saker att göra för barnen i närheten, restaurangtips mm.


Jag är väldigt tacksam för alla tips ni kan ge! Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.

Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Den bredaste guiden om Mallorca på svenska! Här hittar du information om Hotell, Restauranger, Stränder, Aktiviteter samt våra personliga tips och topplistor.


Ni hittar min Menrocaguide med en massa tips på stränder och restauranger här. Mallorca är ön som i tusentals år förtrollat besökare med sin vackra natur, sina stränder och sevärdheter. Här är klassiska tips att göra på Mallorca.


Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Om du flyger reguljärt så kan du flyga från Stockholm eller Köpenhamn till Ciutadella.

Om du kombinerar vistelsen med några dagar på grannön Mallorca , så tar du dig mellan öarna med båt eller lågprisflyg. En fördel är att boka i förväg om du ska resa mellan juni och september då hotellen ofta är fullbokade. Men vi kommer nog ändå hyra bil ett par dagar för att se mer av ön. Om du reser med barn eller om sol och bad är extra viktigt för dig kan vara klokt att kolla upp att det är just en sådan ort du bokar din resa till, för det finns mer karga och svårbadade stränder också, även om de barnvänliga inte är svåra att hitta. Ska du resa till Mallorca ? Jag har varit på Mallorca flera gånger och här har jag samlat mina bästa tips på hotell, restauranger, hur man tar sig runt, sevärdheter och stränder.


Du kan också se kort fakta och annat som kan vara bra att veta innan man reser till Mallis! Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna och ligger i den västra delen utav Medelhavet. Hit kommer årligen flera miljoner turister för att sola och bada, utforska den vackra naturen, äta och dricka gott och njuta i värmen. Väldigt likt Mallorca , förstås, och ändå inte alls. Mallorcas lillasyster har hon kallats, den lilla pärlan i havet alldeles bredvid den stora partyön.


Mallorca är bara lite större än Gotlan så man hinner med många stopp på en dag. En dags hyra kostar från ca 1€ och en vecka från ca 3€. Läs gärna vår bokningsguide innan ni hyr bil.


Menorca inte särskilt trångt med turister. I guiden hittar ni tips om bra bokningstjänster och uthyrningsföretag samt lite praktisk information om biluthyrning på Mallorca. Missa inte chansen, boka nu!

Hit åker man om man vill komma ifrån Mallorcas hets eller Ibizas partyliv för att ägna sig mer åt sig själv och sina närmaste. Men faktum är att detta är helt sant. Mallorca Välkommen till våra bästa tips till Mallorca – en fullmatad reseguide där vi har samlat alla våra texter och artiklar om Mallorca.


Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. Undangömda paradis, ett av Europas största diskotek och vandringar i bergen är några av de saker SvD. Chartersäsongen är mellan maj och oktober.


Tips på arrangörer som ordnar resor hit är TUI och Solresor. Kajakpaddling, cykling och dykning är populärt, liksom segling, där entusiasterna gärna talar om de användbara nordliga vindarna som här kallas La Tramontana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg