fredag 20 juli 2018

Restaurang bryggeriet avenyn göteborg

Boka bord med thefork. Ytterst prisvärd Asiatisk restaurang mitt i centrala Göteborg. Välkommen att boka bord! Vi har för och självklart À la carte.


Detta välbesökta ställe ligger praktiskt taget mitt på Avenyn. Här kan du äta lunch och middag till specialpris året om, dansa till in på småtimmarna eller helt enkelt bara slinka in för något att dricka medan du kollar in folk från den inglasade uteserveringen.

Varje fredag har vi After work på vår restaurang sportbar på Avenyn i Göteborg. Kom in till oss och njut av mat och dryck med vännerna. Vi finns mitt på Avenyn ! Vi serverar god mat i en avslappnad och gemytlig miljö.


Buenos Aires är en argentinsk restaurang på Berzeliigatan i Göteborg. Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta. Kungsportsavenyn Göteborg ,. John Scott´s ligger mitt på Avenyn i Göteborg.

Restaurangen erbjuder dig en engelsk pubmiljö och en unik takterass. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Här står maten i fokus och vi tillagar alla våra rätter från grunden. Runtom i orådet finns mängder av restauranger som serverar god mat.


Oavsett om du är sugen på hamburgare, pizza, kinamat eller något annat kommer du att hitta ett bra ställe att äta på här hos oss. Här hittar du restauranger som serverar dagens lunch på Avenyn i Göteborg. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär.


Bryggeriet är ett familjärt ställe där alla trivs. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter. Om du är sugen på god mat så är bryggeriet restaurang stället för dig. Göteborg Avenyn Inspirerad av Neapel – pizzans hemstad Se restaurang │ Beställ bord.


Se betyg, recensioner och bilder. Utforska restauranger på Avenyn i Göteborg ! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och.


Göteborgska ölsorter går att hitta på Systembolaget är det självklart inget som går upp emot att slå sig ner på en restaurang med en god bit mat till ölen.

Här listar vi några av våra favoritställen. Nantucket-influerad restaurang med passion för både sport och amerikansk fastfood med schyssta råvaror. I vår restaurang serverar vi mat av hög kvalitet där våra skickliga kockar satt ihop en aptitretande meny som matchar vårt generösa utbud av drycker.


Etablerad som restaurang i närmare länder behöver HRC knappast någon närmare presentation. I denna klassikernas klassiker står fyra våningar mitt på Avenyn till ditt förfogande. Hard Rock är mer än mat: här kan du roa dig med virtuell bowling, ta en sväng till sportbaren och lyssna på livemusik.


Hitta en bra Kött och grillat restaurang i Avenyn , Göteborg och få upp till rabatt! Verksamhetsbeskrivningen för. Malthuset Restaurang AB:Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Uteserveringarna i Göteborg får lov att öppna från den april, men restauranger och barer kan själva välja att vänta.


Dubbelkolla gärna direkt med dem om du är här tidigt (eller sent) på säsongen och känner dig osäker. Lägg till en läsk för 15. Här serveras det vällagad mat med svenska smaker och klassisk husmanskost som tillagas med kärlek och omsorg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg