fredag 6 juli 2018

Pensionärspoolen stockholm

Vårt prisbelönta team arbetar både mot privatkunder och företag. Hyr en pensionär – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Pensionärspoolen erbjuder attraktiv personaluthyrning som löser utmaningar inom en rad olika områden. För privatpersoner kan det vara allt ifrån städning, handling, lämna på dagis till snickeri och målning.


Som privatperson betalar du av arbetskostnaden för ROT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du av arbetskostnaden.

I dag så finns det olika alternativ för dig att nå ökad tillfredsställelse i ditt liv och utveckla dina kunskaper. Maria Larsson (KD) inviger. För att kunna utöka sin verksamhet letar de nu efter nya franchisetagare och besöker därför Franchisetorgets mässor. Skicka er förfrågan via mejl så kontaktar vi er så fort som möjligt. Välkommen till Veteranpoolen i Bromma, Järfälla, Solna – vi hjälper dig i nordvästra Stockholm med företagsbemanning, hemstä hantverk och trädgårdsarbete.


Vi Tar Hand Om Snickeri, Målning, Trädgår Städ m. Kontakta Oss Redan Idag Och Se Vad Vi Kan Hjälpa Till Med! Veterankrafts erfarna och pålitliga veteraner gör vardagen enklare för dig som privatkund och företag. Vi söker efter fler glada pensionärer som har erfarenhet utav hantverksarbeten inom målning, snickeri, m.

Hör gärna av er till:. Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen. Vi arbetar för att underlätta i vardagen, både för privatpersoner och företagskunder. FemtioFemPlus (plus) underlättar din vardag och erbjuder hjälp med städning, trädgård och hantverkstjänster när du behöver det. Många av Veterankrafts uppdrag runt om i landet publiceras i nedanstående lista för att du ska kunna söka de jobb som intresserar just dig.


De dyker upp titt som tätt i trådarna. Framför mig ser jag en kunnig äldre man som gör ett rekorderligt jobb till ett hyggligt pris, bl. Se information om Skattereduktion! Vi erbjuder ROT och RUT-jobb.


Se våra referenser och få mer info! Duktiga seniorer med stor kunskap. Se var vi har våra lokalkontor! Detta gäller även för dig som behöver hjälp av en målare i Stockholm. Vi har ett stort behov av hantverkare som snickare, målare och även.


Ett välgrundat franchisekoncept, som bygger på att lokala franchisetagare anställer och hyr ut arbetsvilliga pensionärer till Företag samt privatpersoner. Vi riktar oss till både privatpersoner, företag och offentlig sektor. Vi hjälper dig vid arbetstoppar, semester, säsongsarbete, sjukfrånvaro, vikariat, extra personal på timti projekt och annat.


Vi hjälper stressade barnfamiljer, ensamma äldre eller familjer som har behov av hjälp, så kallad privat assistans. Vi utför uppdrag i hemmet, trädgården.

Med Sveriges mest rutinerade arbetslag tar vi hand om trädgårdar, trasiga garagetak, dammiga golv. Seniorbolaget finns idag i regioner som täcker 1kommuner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg