tisdag 31 juli 2018

Motorsåg jula

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Motorsåg på Bygghemma Bra priser och snabb leverans. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva.


Lättanvänd motorsåg med snörstartad tvåtaktsmotor, bränslepump, mjukstart, automatisk och justerbar oljepump, antivibrationssystem, dubbel kedjebroms samt ett effektivt luftreningssystem av centrifugaltyp. Kedjespänning görs med hjälp av verktyg (ingår). Oerhört lättanvänd motorsåg anpassad för vedkapning och lättare skogsröjning.


Tvåtaktsmotorn har en automatisk justerbar oljepump som gör underhållet enklare.

Kraftfull motorsåg för både lättare och tyngre avverkning. Meec Tools cm³ starka motorsåg är en kraftfullare variant som är idealisk för såväl villaägaren, vars behov sträcker sig till vedkapning och röjning, som den mer erfarna deltidsskogsbrukaren med tyngre skogsröjning på agendan. Pålitlig motorsåg för vedkapning, kvistning och enklare fällning! Utrustad med lättstartad tvåtaktsmotor, lättåtkomligt och tvättbart luftfilter samt. Meecs motorsågar som säljs på Jula pris- och köpvärda?


Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Så jag tänkte man behöver ha en motorsåg med sig på maskinen för att kunna göra klart. Med en motorsåg kan du enklare såga ner trä eller kapa stubbar. För en säker hantering av din motorsåg rekommenderar vi att du använder rätt arbetsskydd. När det är dags för en ny motorsågskedja eller nytt svärd till din motorsåg hittar du den här.


Smidig motorsåg för trädfällning, kapning och beskärning. Levereras med verktyg, bränslepåfyllare, Oregon svärd (14”) och kedja (8” – mm). Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Husqvarnas batteridrivna motorsågar är mycket effektiva och levereras med ett kraftfullt litiumjonbatteri på V. Det kombineras med en specialutformad borstlös motor och ger en prestanda som liknar den som du får med bensindrivna maskiner.

Kort sagt: det är en mycket snabb, effektiv och lätt motorsåg som nu står till din tjänst. Vid mindre jobb i trädgården och renovering klarar du dig galant med en enkel modell av en kedjesåg. Den är lätthanterad och smidig att jobba med.


Välj en med högre prestanda om du vet med dig att det kommer att handla om lite tyngre jobb. Vi har elkedjesågar i olika prisklasser avsedda för olika behov. Ja går man med den inställningen så är det väl ok, kan ju hålla hur länge som helst eller en halv dag om man var otur.


En motorsåg är ett verktyg som kan komma till användning vid många tillfällen. Ifall du äger skog vet du redan vilket viktigt verktyg det är, men även du som äger vanlig mark kan behöva en riktigt bra motorsåg vid olika tillfällen. Här hittar du topphandssågar, stångsågar, proffssågar och hobbysågar samt fullt utbud av kedjor och svärd till bland annat Husqvarna, Jonsered och Stihl.


Man kan väl förmoda att en Jula -såg är ett litet snäpp bättre än den direktimporterade smörja som krängs av kringresande. Vi erbjuder även röjsågar från Stihl och Stiga för dig som vill komplettera din maskinpark. Köp motorsåg i butik eller online på granngården.


Makitas motorsåg har utrustats med ett handtag med gummibeläggning som erbjuder bättre kontroll och komfort, samt en snabb kedjebroms som stannar kedjan när strömbrytaren släpps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg