torsdag 19 juli 2018

Seglingskurs för vuxna

Seglingskurs för vuxna. Häng med och lär dig segla i våra c55:or. Kostnad för examination 3kr och mat tillkommer. Praktik och teori varvas och det ingår en bra och illustrativ kursbok. För dig som vill träna på att segla jolle.


RS Quest är en lättsegla snabb jolle och är en kul båt att utvecklas i för både nybörjare och mer erfarna seglare. En seglingskurs för dig som inte seglat förut eller som bara följt med. Du lär dig grunderna i segling på en bekväm och lättseglad familjebåt, och bor ombord under tre dagar i skärgården. Bara gör´t, seglingskurs för kvinnor. Ta rodret, Linda Lindenau Sailing.


Du får segla en bekväm och lättseglad familjebåt, och bor ombord under tre eller fyra dagar i skärgården. Och äventyr och minnen för livet, förstås. OBS kursen är fullsatt!


Seglingskurs för vuxna

NJK fortsätter traditionen att ordna en seglingskurs under våren. Jag har hamnat i den trevliga sitsen att min fru vill lära sig mer om segling. Tidigare har hon mest åkt med och gjort det som måste göras utan att.


Sailstar utbildar inom segling och arrangerar seglarresor för rekreation och träning. Våra kurser i segling sker i olika båtstorlekar och på olika platser i Sverige och utomlands. Under tre eller fyra dagar går vi igenom hantering och trimning av kölbåt under skiftande förhållanden. Du bor ombord och ni är max fyra eller fem deltagare.


Seglingskurs för vuxna

Du kan efter kursen examineras för seglarintyg steg 2. Kölbåtssegling med praktik och teori i modern familjesegelbåt. Utvecklingen inom kappsegling påverkar i högsta grad oss vanliga seglare. Men kappsegling är ju dessutom ett intressant ämne! Här pratar vi om allt som berör.


Vi kommer dock i fortsättningen också att erbjuda skräddarsydda kurser för intresserade vuxna. Samla ihop ett gäng och ta kontakt med oss så planerar vi tillsammans en kurs som passar just er. Du får då ett intyg i den blå intygsboken som styrker dina kunskaper och färdigheter. Satt och snackade segling med en av nya kollegorna som var frågade om tips på seglarkurser för vuxna. Satte mig och kollade av utbudet och konstaterade snabbt att det är väldigt få klubbar som har nybörjarkurser för vuxna.


Kan vara uppslag för en tråd. Kurserna sker ombord på något av stiftelsens fartyg (Gratia, Gratitude eller Atlantica) och innebär att man är ute till sjöss under en eller flera veckor. Vi ordnar seglingskurser för vuxna efter önskemål. Vanligtvis vardagskvällar eller helgkurser lör – sön.


Ingen behöver dock vara ledsen för den sakens skull, det finns nämligen flertalet olika seglingskurser att ta. Kluriga lekar för vuxna. Det är inte bara i femkamp man brukar dela in i lag utan lag är också viktigt när man tävlar i mer kluriga lekar såsom frågesporter för fester och musikquiz och escape games för vuxna. Många vuxna föredrar kluriga lekar för vuxna och roliga lekar framför dricklekar som förekommer ofta under studentåren.


Seglingskurs för vuxna

På hösten kan vi köra sex tisdagkvällar för vuxna. Det är en kul möjlighet att segla tillsammans och prata segling, vid fikat efteråt, för alla medlemmar som vill träna segling under ordnade former. Vi hoppas på en varm september. Deltagaravgifterna är låga eftersom det endast är öppet för medlemmar.


För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest. Många av lekarna passar både barn och vuxna och gör det enkelt att leka tillsammans när det är både barn och vuxna på festen. Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder.


Här är en av många roliga festlekar för vuxna som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. Den kräver lite påhittighet och planering. Förslag på namn kan vara, Hemliga uppdrag, eller nåt sånt.


Festleken blir allra roligast om det till festen är bjudna folk som inte känner varandra sen tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg