onsdag 25 juli 2018

Lördagsmarknad rhodos

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Boka din drömsemester redan idag! En annan stor shoppinggata, Sokrates, ligger i Gamla stan.


Lördagsmarknad rhodos

Här finns vanliga butiker blandat med souveniraffärer. Det finns även en hel del mindre gågator i närheten som har mängder med små härliga. Vanliga marknader, medeltidsmarknader, små marknader och stora marknader.


De allra flesta har småplock, marknadsgodis och den typiska marknadsmaten. Transfer ingår i priset för resan. Vi har ett urval av billiga och bra ungdomshotell att välja bland. Det var mest frukt och grönsaker som såldes, och lite skor.


Lördagsmarknad rhodos

Rhodos jag kom att bo halvårsvis! Förutom det så har vi mest legat vid poolen och tagit det lugnt. Här stod en gång i tiden ett av världens sju underverk, kolossen. Tyvärr finns inget kvar av den stora statyn av brons. Grekland and med i EMU och använder Euro.


Läs mer om valuta inför greklandsresan och få koll på betalningskultur och prisnivå. Med endast meter till stranden och meter till bargatan kan man knappast bo med bättre läge. Här ett svenskägt hotell, vilket borgar för hög service, bra kvalitet, smakfull design och naturligtvis en god atmosfär!


Läs riktiga recensioner - boka nu! Efter det traditionella kvällsbadet i havet promenerar vi i Mandrakihamnen och köper öl och popcorn av försäljarna där. Jag valde så klart skorna föra det ätbara så två par fick följa med mig hem, precis vad jag behövde!


Lördag och dags för marknad i San Fernando i Maspalomas. Kreta har cirka 3soldagar per år vilket gör den till ett av våra soligaste resmål och vi har massor av billiga resor till Kreta under sommaren. Vägen över Datçahalvön är en naturupplevelse, med branta berg, raviner och slättland.


Datça är en trevlig by cirka kilometer väster om Marmaris och från Körmen norr om Datça går båtar till Bodrum. På lördagsmarknaden i Datça säljs livsmedel, husgerå vackra dukar och kläder. För att ta dig hit kan du ta lokalbussen. Thassos är inte något direkt shoppingparadis, men vill du uppleva en bra shoppingtur ska du åka till lördagsmarknaden i staden Xanti, med allt från antikviteter och kläder, till fisk, oliver och mycket mer.


Vi sov till klockan och åt en frukost på rummet. Delade sen en taxi med två andra hotellgäster in till Side centrum där det var lördagsmarknad. Varmt som tusan så det blev inte så mycket shopping förutom badbyxor till gubben och par sockar för 1kr.


Brukar köpa ett gäng då jag är utomlands då jag gillar modellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg