torsdag 19 juli 2018

Resilient på svenska

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Att investera i resiliens kan därför ses som en försäkring.


Genom att skydda kritiska resurser ökar chanserna att klara av chocker – som till exempel översvämningar och stormar. Detta är av stor betydelse med tanke på framtida osäkerhet och begränsad förståelse av den ökade sårbarhet som människans påverkan orsakat.

Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Fact and future för resilient land use systems in Brazil. Och så skulle man läsa en jättetjock bok på engelska, med ord som resilient och internal cohesive. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Wilson ingår också i nätverket SPF Quality.


Välj vilken eller vilka föreningar du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Denna webbplats använder s.

Svenska Akademiens ordböcker. Det finns både text och ljud. Vi håller på att skapa världens främsta nätlexikon för översättning från engelska till svenska och det är något som du kan hjälpa oss med.


Sveriges Radios regler för kommentarer. Både svenskan och engelskan som språk utvecklas hela tiden. Engelska och svenska översättningar behöver därför läggas till för att en engelsk- svensk ordbok ska hålla sig uppdaterad.


Vår vision om utbildning för alla – unga och gamla – kräver att vi genomdriver politiken om fullständig allmän grundläggande utbildning och inför läskunnighetsprogram i samhällen över hela landet som framför allt är inriktade på kvinnor som säljer på marknader och som har lätt för att komma igen. Kommissionen ska också spela en utökad roll i arbetet att föra regioner och städer närmare EU och bygga upp deras självförtroende, flexibilitet och hållbarhet genom att också på decentraliserad nivå förklara betydelsen av Lissabonagendan (som det hittills inte funnits någon större förståelse för), genom att öka medvetenheten. Läsa en komvuxutbildning inom svenska. I Finland talas det framför allt i kustområdena och på Åland. På komvux kan du komplettera dina gymnasiebetyg med svenska eller höja ditt svenskabetyg för att komma in på högre utbildning.


Ordkollen hjälper dig med att rättstavning på svenska. Hos oss får du svar på hur tusentals svåra svenska ord stavas med hjälp av vår unika stavningskontroll. Sök i tre ordböcker på en gång.


Använd sökfältet upptill för att söka i ordböckerna.

Nyhetsprogram på lättare svenska. En nyhetssändning som vänder sig till dig som har svårt att följa med i vanliga nyhetssändningar. Sändningsstart augusti. LL-Bladet med symbolstöd. Radix ser perfekt ut på alla moderna webbläsare, surfplattor och telefoner.


Du kan anpassa varje avsnitt enligt dina behov. Tack för att du valde Radix-mall. Låt oss bygga din webbplats tillsammans med Radix för att skapa en modern och professionell webbplats.


Sfi – Utbildning i svenska för invandrare Språknivå: kursplanen för sfi relaterar till Gemensam europeisk referensram för språk (GERS) och erbjuds på flera nivåer. Allt från Oskar Linnros till Ted Gärdestad. Och alla sjunger på svenska ! Ebba Andersson fortsätter att leverera efter sin knäskada inför säsongspremiären. På fredagen tog hon vinterns andra pallplats när Tour de Ski fortsatte med distanslopp i Val di Fiemme.


Calle Halfvarsson blev bäst av herrarna på en niondeplats. Att skapa en svensk digital lärplattform genom att översätta Khan Academy till svenska är långt billigare, snabbare och mindre riskfyllt än att bygga själv. Khan Academys år, miljoner användare från 1länder borgar för kvalitet och stabilitet.


Detta kallas translation memory och är mycket användbart för översättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg