torsdag 12 juli 2018

Betalsätt tradera

Adyens unika lösning ger dig kontrollen över hela betalkedjan för ökad tillväxt. Läs mer om Adyen riskhantering. Upptäck bedrägeriförsök i realtid. Läs om vilka betalsätt vi erbjuder.


Från kort till mobila plånböcker. Känn igen kunder, blocka bedragare. Nu när du har vunnit auktionen och det är dags att betala rekommenderar vi alltid att du väljer ett säkert betalsätt.


Nedan hittar du information om säkra betallösningar. Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen.


När du köpt en vara eller vunnit en budgivningen använder du något av de betalsätt som säljaren angivit i annonsen. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt. Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd.


Hur väljer jag betalsätt ? Tradera ingår idag i Paypal-koncernen. Om du är aktiverad för vår integrerade betallösning kommer betalsättet automatiskt väljas på dina annonser. Det innebär att du erbjuder vår betallösning i alla dina annonser.


Vi strävar efter att våra köpare och säljare alltid ska känna sig trygg med att handla och sälja hos oss. Här kan du läsa mer om våra fokusområden. Då vi ännu inte känner dig som säljare behöver du i denna försäljning erbjuda ett säkert betalsätt. Efter att ha arbetat upp en säljbedömning kommer du i framtiden ha möjlighet att erbjuda valfria betalsätt. Vilket betalsätt ska du välja?


När man handlar på nätet går det idag att välja bland ett stort antal betalsätt , där olika betalsätt kan passa olika bra utefter vilka behov man har. För de allra flesta konsumenters behov rekommenderar vi att betala med faktura när man handlar på nätet. Ett tips är att använda maxbud. När du vunnit budgivningen betalar du med något av de betalsätt säljaren angett i auktionen.


Betalsätt tradera

Senast dagar efter avslutad auktion eller köp av objekt ska betalningen vara mig tillhanda. Då jag aldrig använt detta betalsätt vore det bra om någon med erfarenhet ville skriva lite om det, och förklara varför man skall använde det som tillsammans med Paypal och Blocketpaketet? Betalsätt för auktionerna som skapas för Musikhjälpen är förinställt och köparen kommer att betala direkt till Radiohjälpen. Du som säljare står för frakten.


Enkel och säker betalning. Hos oss kan du välja mellan flera olika betalsätt. Vi garanterar säkra betalningar och följer allmänna krav på sekretess och säkerhet. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av produktnyheter och erbjudanden! TS: Nej, du ska absolut inte betala någonting utanför Paypal.


Luktar bedragare på långa håll. De betalsätt som vi idag erbjuder är PayPal, banköverföring, Swish- och kortbetalning. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för våra medlemmar att betala med dessa betalsätt på vår hemsida där bland annat Swish- betalningen registreras direkt för fakturan. Ok det kanske har med att jag inte varit registrerad så länge.


Nedan finner du en guide på hur du går tillväga för att logga in på mina sidor om du valt faktura som betalsätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg