torsdag 12 juli 2018

Gardinstång tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Shoppa gardiner till bra pris: bonprix. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena.


Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra.

Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.


Du kan ha de perfekta gardinerna med underbara mönster och färger, men passar inte gardinstången in kommer resultatet inte bli som du önskar. Skaffa en gardinstång som är lätt att sätta upp i taket eller på väggen och med färg och form anpassad efter rummet - resultatet kan bli fantastiskt! Har man ingen genomgående färgkod i rummet så välj isf.

Då ser det ut som gardinstången blir ett med taket och förstorar fönstret på höjden. LÄS MER: snygga sammetsgardiner för lyxigare fönster. KÖPTIPS: Lyxiga billiga gardinstänger för alla fönster hittar ni HÄR 2. Här hittar du mängder med gardinstänger till dina fönster. Handla tryggt på jotex.


Fönsterbrädan är nämligen väldigt bre är fönster längs en vägg på ca m. Att sätta en gardinstång så långt ut,tror jag ser konstigt ut… Vad tror du om skena istället? Eller tror du att det också kan se konstigt ut med en skena så långt ut från fönstret längs hela taket ? Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Vi har gardinsskenor med ett, två eller tre spår, i både raka delar och hörndelar som kan monteras på väggarna eller i taket för att matcha dina behov perfekt.


Gardinstänger som skapar fint fall. Hur hänger du helst dina gardiner? På en snygg gardinstång såklart.


Därför har vi ett brett sortiment av gardinstänger i alla möjliga olika stilar, färger och former. För att passa perfekt till dina fönster. Kolla in våra gardinstänger och skenor från Kirsch.


Montera gardinstänger.

Att montera en gardinstång från Kirsch är enkelt! Vi har även samlat några små nyttiga tips som hjälper dig att lyckas med din gardinuppsättning. Elite-skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för att komma till i hörn och vrår. En stabil gardinskena, för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!


Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har. Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. På BAUHAUS finns ett stort sortiment av gardinstänger i flera olika mått, färger och material.


Vi har svarta gardinstänger , vita gardinstänger , gardinstänger i trä och i metall. Ta en titt i vårt stora sortiment och vi är säkra på att du kommer hitta en gardinstång som passar in i ditt hem. Den här gardinen från Mimou har dubbel bredd och passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier. Tyget är chambrayvävt vilket ger en melerad yta.


Det gör att rummet upplevs som högre i tak och ger mer rymd åt rummet. Knepet är att placera gardinstången högt, så nära taket som möjligt. Det skapar rymd och ger intrycket av ett högre rum. Fördelarna med gardinskenor i tak är många. Dels öppnar det upp för möjligheten att ha skenor som löper vägg till vägg, det är även ett smidigare alternativ för dig som ofta vill dra gardinen fram och tillbaka.


Takskenor är dessutom en mer stilren och modern lösning till skillnad från de dekorativa gardinstängerna. Mät upp mitten på fönsterkarmen och märk ut mitten av skenan på väggen (med hjälp av en vinkelhake). Mät från denna punkt i taket upp platserna för beslagen längst ut till höger respektive vänster.


Se till att mellanrummet mellan beslag och fönster är tillräckligt stort, så att gardinerna obehindrat kan dras för och ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg