onsdag 25 juli 2018

Borkas taklyft

Välkommen till Borkas takvåningar. Med över års erfarenhet genom generationer vet vi vad som krävs för en smidig byggprocess. Vi är det lilla familjeföretaget som levererar det stora lyftet.


Med över års gemensam erfarenhet kan vi verkligen kalla oss proffs på takvåningar. Vi hade fuktproblem i taket och bara en trång inredd vind som övervåning. De bygger på med TAKLYFT.


Vill familjen bo kvar men känns huset för litet? Det smartaste alternativet att få större bostad är vår lösning med TAKLYFT. Vi funderar på att göra ett taklyft och bygga på en våning, så det blir plans.


Borkas taklyft

Från planering, ritning, bygglov m. För ett år sedan började jag med att måla om fönsteren runt huset och i år så håller det på att bli färdigt. Ovan bilden är när de gamla fönstren är. Här får du också några tips som kan hjälpa dig få ned totalkostnaden för projektet utan att kompromissa med kvaliteten på detta rätt avancerade byggprojekt.


Takhöjning kallas ofta taklyft , två begrepp som betyder samma sak, klicka på länken för att direkt hoppa ned till avsnittet pris per meter. Re: kostnad för taklyft ? Vi har varit intresserade av ett taklyft länge nu och fick en liknade offert från Borka för ett år sedan. Vi valde efter en tid att gå vidare med den och vi fick fram en hel del lösningar. Vi har valt att knappt göra någonting själva (frånsett inredning) och hela kalaset går loss på dryga miljonen. Generellt sett tycker jag att de var trevligast att ha att göra med och skulle vi ha anlitat någon hade jag röstat på dem.


Dock så kommer ett rent taklyft med någon av dessa firmor att bli utlöst dyrt. Vi har räknat på ca dyrare än med de offerter vi har fått in a byggfirmor idag. Vi utför alla typer av byggarbeten över hela Sverige.


Inga jobb är främmande för oss. Allbyggarn arbetar med lokalt och hållbart material. De företag har hittat är st olika i Åtvidaberg och ett i Haninge - men jag hittar inte några bra eller dåliga recensioner på nätet någonstans. Jag undrar hur ni resonerade vid val av firma för taklyftet.


Borkas taklyft

Borkas Takvåningar Företagsprofil i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Funderade ni någon på att inte göra ett taklyft utan att bygga på en våning. Vi sitter nämligen i valet och kvalet mellan att anlita en firma för ett taklyft eller en byggfirma för att på vanligt sätt bygga på en våning.


Skulle vara intressant att veta hur ni tänkte. Klas Jansson Bygg arbetar alla typer av arbeten inom bygg och renovering. Besök vår hemsida för att se ett urval av tidigare utförda byggprojekt. Hej, Vi ska göra ett taklyft och har hittills träffat en säljare från Åtvidaberg.


Vill gärna höra om någon har erfarenheter av dessa företag. Dumt att två företag har så snarlika namn. Offerter från Borkas takvåningar och Åtvidabergs hus och takvåning togs in.


Vi bestämde oss för att köra vidare med Åtvidabergs. Här tog vi också referenser och tips på snickare för att färdigställa våningen. Vi ville fortfarande göra så lite som möjligt själva. En fördel med taklyft är att husets byggnadsarea inte behöver påverkas, vilket var viktigt i vårt fall eftersom vår detaljplan begränsar hur stort huset får vara i förhållande till tomten.


I vårt fall så är huset redan så stort det får vara, så en utbyggnad i markplan skulle vara svårt att få bygglov för. Ja, som rubriken beskriver, är det någon som gjort ett taklyft på sitt hus? Vad slutade kostnaderna på? Kontakta oss så berättar vi mer! Just nu är efterfrågan på taklyft stor och denna vecka genomför vi det andra taklyftet efter semestern.


Vi är denna vecka i norra Stockholm men jag bifogar några bilder på ett taklyft som vi genomförde i södra Stockholm för knappt år sedan. Vi gick mycket på magkänslan ska erkännas. Kostnaden för ett taklyft kan nog vara lika svår att svara på som hur. Vi har nu ett 20-tal taklyft att leverera innan det blir dags att ta julledigt och vi börjar denna vecka i. Borkas takvåningar Berättelsen om hur ett femtiotalshus byter skepnad när den gamla inredda vinden byts ut mot en en riktig övervåning.


Taklyftarna – Funderar på taklyftinnlegg8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg