fredag 13 juli 2018

Lindab takplåt click

Ledande tillverkare av tak. Se vårt sortiment av takplåt i hög kvalitet här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.

Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här! Köp takplåt på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Som din partner paketerar vi en färdig, energieffektiv lösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov – samt stöttar dig genom hela processen. SRP Click er en lettmontert båndtekkingsprofil som passer de fleste tak på både nye og gamle hus. Du trenger ingen spesialverktøy for å legge taket, og det kommer komplett med alt tilbehøret du trenger.

Lindab i Växjö flyttar in i nya lokaler. Byggplåt för taktäckning finns i ett flertal olika modeller och profiler som t ex rak plåt, sinusprofilerad plåt och takpannor. Finns i flera färger och för olika snözoner. Nu kan du välja den senaste trenden inom tak. Plannja Trend är ett lättmonterat klicktak som ger ditt hus ett extra lyft.


Ett förstklassigt plåttak! Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Som slät profil (LPP 20) och som profil med designrilla (LPP 20D). Här är lösningen för dig som vill göra plåtslageriarbetet själv. Oavsett vilken profil du bestämmer dig för så har du ett tak som passar bra till såväl garaget, som huset och kontorslokalen.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Välj den stil som passar ditt tak! RAL-färgerna finns tillgängliga i färgregister med halvmatta eller blanka färgprover och i mindre översiktsfärgkartor. Vid terminal får du hjälp med lossning och lastning av dina produkter. Om du har möjlighet att lossa takplåten själv med lastmaskin eller truck är hemleverans ett alternativ.


Den fästs med hjälp av en integrerad skruvkant varefter nästa takplåt klickas på. Takplåten kan i de flesta fall monteras direkt på det gamla taket.

Dessutom kan man få ett plåttak som på avstånd liknar tegel. Yttertaket är husets paraply och i nordiskt klimat ställs särskilt höga krav på att det verkligen fungerar. Lediga jobb Just nu söker vi ingen personal.


Om XL-BYGG Norrby Trä Bra produkter till rätt pris. All vår takplåt är av högsta kvalitet och därför kan du lita på att plåttak som du köper från HORNBACH kommer att hålla – länge! Funderar du på hur du ska underhålla din stålplåt? Ta det lugnt och sitt ner i båten, här kommer skötselråd för väggplåt, takplåt , takavvattningssystem och fasadkassetter. Färgbelagda byggkomponenter bör kontrolleras regelbundet.


Borga har mer än års erfarenhet av att tillverka byggplåt och bygga stålhallar. Vi utvecklar och säljer kvalitetslösningar med kontroll på hela kedjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg