onsdag 11 juli 2018

Golvsockel vit

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. En enkel sockel som täcker skarven mellan golv och vägg samt ger en snygg inramning till ditt golv. Billiga byggvaror dagars öppet köp!


Golvsockel Solliden Vit.

Fin allmoge- golvsockel i vitfolierad MDF för Solliden-systemet. Spik till lister utan huvud. Används inomhus för att fästa färdigmålade lister och foder m. Sockel fästs vanligtvis med dyckert. Material: folierad MDF.


Folieringen innebär att den ej gulnar med tiden, men är inte heller övermålningsbar. Fästes antingen med spikpistol eller speciallim. Vit golvsockel av trä med en blank folierad yta och en vågig överkant i allmogestil.


Fäst listen enkelt och smidigt med tillhörande clips så slipper du synliga spikhål ochmärken på listen och kan istället behålla den vackra, mjuka ytan.

Levereras inom 4-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation. Antalet uppdateras ca gång i timmen. En vit sockel fästs vanligtvis med vitlackerad dyckert.


Olika butiker kan ha olika leverantörer och därför kan färg och profil skilja en del. Returer Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex socklar, furugolv och panel. En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv.


Normalt sett fäster du sockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka rörelsefogar som uppstår om du har golv i olika nivåer. På Byggmax hittar du lister och socklar i en rad olika trässlag och profiler. Upptäck vårt sortiment av golvlister och.


Skapa en historisk känsla med panelskiva Herrgård Herrgård är en stilren panel som passar i både moderna och klassiska omgivningar där den ger rummet atmosfär. Detta för att gömma glipan mellan vägg och golv. Vill du köpa nya golvlister eller golvsocklar som de också kallas. Här nedan hittar du olika typer av golvlister från flera olika kända tillverkare.


Välj bland våra många olika golvlister och golvsocklar i olika träslag och i olika färger för att du ska kunna få till det utseendet som du är ute efter.

Professionell rådgivning. Välkommen till Sekelskifte och vårt klassiska kakel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg