torsdag 26 juli 2018

Helena von zweigbergk böcker

Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta! Tusentals e-böcker och ljudböcker. Jules Verne har i över hundra år trollbundit läsare av alla åldrar. I denna berättelse varvas spänning och humor med vetenskaplig fakta och teorier. På bilden är hon ungefär tio år gammal, står rakt framför kameran och blundar.


Vad det såg ut som är.

Zweigbergk har två barn. Tunga känslor, tungt bagage. Men nu är hon mer blottad än någonsin – även privat. Livet är omvärderat och nystartat. En fin liten bok som ger perspektiv och får en att tänka till på vad som egentligen är viktigt i livet.


Hon inledde sitt skönlitterära författarskap med en deckarserie om den kvinnliga fängelseprästen Ingrid Carlberg. Hon har skrivit boken Fattigfällan som handlar om en kvinna i Stockholm som faller igenom alla skyddsnät när hon blir sjuk, trots att hon kommer från medelklassen, är utbildad och driver ett eget företag. Alltid fri frakt över 1kr.

Men bokens andra ben, det bildmässiga hemmahos-kollaget, gör hela projektet problematiskt. Grejen med saker” blir i sig själv en sorts coffee table- bok , en tingest att lägga fram lite diskret så där inför bjudningar. Hon skriver hemma i bostaden – som betyder mycket för henne. Här berättar hon om ett skamfullt beteende – och sin nya bok.


Agneta och Xavier har levt i ett långt äktenskap. I takt med tiden och att barnen lämnat hemmet är det som om. De är två vuxna kvinnor, men de är också mor och dotter.


På ytan ser det ut som vardagliga möten och samtal om barnbarn och makar och vardagsliv. Handla dina böcker online eller i butik! Köp dina favoritböcker till bra priser.


Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). En roman där vi får följa de tre systrarna Astri Sandra och Lena under några sommarmånader.


Boken inleds när det är dags för Astrids äldste son Viktor att ta studenten. COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Jag tackar för tipset!


Det här var helt klart en bok som passade mig.

Om syskonrelationer, kärleksrelationer, föräldra- och barnrelationer. Ett familjedrama om förälskelser, svek och förluster. Hon bor i Stockholm, är gift med författaren Bengt Ohlsson och har två barn och två bonusbarn. Hon är journalist och författare.


Känd blev hon för sina träffsäkra spaningar i radioprogrammet Spanarna. Hon har också medverkat i Våra böcker i TV i Filmkrönikan i SVT och skrivit om film i Dagens Nyheter och Amelia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg