tisdag 24 juli 2018

Småkakor choklad

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Här har du alla våra recept på små kakor med choklad. Småkakor med choklad - löjligt lockande och förföriskt frestande sötsaker med både krisp och ljuvlig choklad. Det är något visst med småkakor.


Imponera på dina gäster med nya sorters småkakor och klassiker som drömmar, bondkakor och kolasnittar.

Duka upp till kafferep med sju sorters kakor. Här hittar du recept på smuliga småkakor som är så goda att de hoppar in i munnen. Drömmar, kolasnittar, hallongrottor, sockerringar, chokladlöv och jitterbuggare. Sju småkakor på choklad. Här är sju tips på goda små kakbitar på choklad.


Lätt att baka och bjuda på. Dessa sega småkakor med djup chokladsmak är lika lätta att lyckas med som att tycka om. Extra goda blir chokladsnittarna med grovhackad mjölkchoklad på toppen.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller. Chokladsnittar är klassiska småkakor som många har minnen kring. Med sin goda smak och spröda seghet passar chokladsnittar utmärkt både till kaffet och ett glas. Småkakor är goda, festliga och inte minst smidiga att servera!


Småkakorna passar perfekt till barnkalaset likaväl som till en vanlig fikapaus. Kolla in våra härliga recept på småkakor. Både klassiska favoriter blandat med lite nya. De flesta småkakor går snabbt och lätt att baka med dessa enkla recept med bilder steg för steg.


Här bjuder vi på våra frestande recept på glutenfria småkakor , perfekta till fika eller kalas! Välj recept efter tycke och smak eller tidsåtgång, här hittar du allt för alla smaker eller tidsramar. Glutenfria småkakor - varsågod! Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


Goda spröda småkakor med hackad choklad och hasselnöt. Bli medlem på Mitt Kök helt gratis. Spara obegränsat antal recept.


Småkakor (kika gärna in mitt tema med just småkakor ) är ju så himla gott och smidigt att äta (med en hand)!

I denna småkaka har jag använt mig utav kombinationen jordnöt och choklad , en smakkombo som är närmast oslagbar. Jag har en hel del recept innehållande just dessa två ingredienser kan jag lova! Sätt ugnen på 1grader.


Lägg bakplåtspapper i en form, x cm. Smeten blir trög så har du inte exakt form räcker det med att vika upp pappret till rätt storlek. Vispa smör, socker och salt fluffigt och vitt.


Tillsätt vetemjöl och klappa ut i formen med. När vårsolen tittar fram blir man sugen på kaffe med dopp! En liten småkaka, muffins eller något med choklad. Kakor är underbara bakverk.


Enkla att göra, perfekta till fikat eller eftermiddagskaffet. Passa på att baka sju sorters småkakor när du ändå håller på! När drygt hälften av chokladen smält så behöver man inte värma mera, rör lite då och då så smälter resten av befintlig värme.


Om du värmer på i mikro så måste du vara extra försiktig så du inte kör på för hög effekt för länge, gör du det kan chokladen bli kornig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg