måndag 16 juli 2018

Bilantenn retro

Elektronik och prylar i retrostil. Beställ direkt online! PC, Mac, 3DS, och Vita finns här. Se vårt urval av Biltillbehör. Delbetala i upp till månader.


Second hand online med unika, retro , handplockade finheter från våra butiker.

Tusentals av retro produkter på nätet. För placering under instrumentbrädan. Rektangulär fot, ihopfällbart spröt. Ihopfällbart spröt, front monterad. Classic Bildelar säljer nya och gamla original och custom bildelar till amerikanska och europeiska jänkebilar och klassiska bilar.


Med mer än år i branschen. Snabba leveranser och dagar öppet köp. Handla online hos Autoexperten idag!

Funderar på att införskaffa en bilantenn. Hade inte riktigt tänkt mig så här: Bild. Sexy Susie Pool dansar runt din bilantenn. Fästhålets diameter: mm. Alltid supersnabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Fenan är i viss mån böjbar för att följa fordonets form. Antenn, Bilantenn , Hajfena.


Självhäftande 3M-tejp i botten. Detta är en dummy (inte fungerande). Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt.


Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Magnetantenn för bil, husvagn, båt eller fönsterbräda. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe.


Shoppingsöket för dig som ska.

Läcker imitation av hajfeneantennen som är vanlig på nya bilar. Gammal charm möter ny teknik. Den nya radion från Verktygsboden är extremt kvalitativ.


Lättläst LCD-display och löstagbar frontpanel. CD och Mp3-läsare, USB, AUX-ingång och läsare för SD-kort. En ny snygg bilantenn.


Med en ny snygg antenn är det enkelt att förändra hela bilens utseende och framtoning så det är helt klart något vi rekommenderar att man som minst ska ha provat på. Vi har även Volvo Original-antenn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg