måndag 9 juli 2018

Trälister

Du kan bland annat välja mellan smala eller breda trälister samt släta eller profilerade trälister. Trälister finns att köpa i olika utföranden, stilar och mått. Vilken typ av list som du ska köpa beror givetvis på din personliga smak, men man bör också ta hänsyn till listens ändamål. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Ta en titt på vår lagerlista.

List och panelproblem? På Höganäs Träprofiler säljer vi lister för inomhusbruk. Hos oss hittar du ett brett standardsortiment av målade trälister som t ex golvsocklar, taklister och smyglister.


Utöver dessa kan bygg- och trävaruhandlarna ha andra dimensioner och speciella profiltyper. Mått anges i millimeter, tjocklek (A) x bredd (B). Här visas standarder för sågat och hyvlat virke, virkesprofiler för ytterpaneler och för invändig beklädnad av väggar eller i tak samt för olika typer av trälister. Dimensioner för sågade, hyvlade eller ohyvlade sidor anges och utförlig måttangivelse ges för respektive dimension.


Sista dag att beställa för säker leverans före julafton är den december.

Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Oavsett om du är ute efter ett helt parti trägolv, fönsterfoder, eller behöver komplettera en befintlig golvsockel i sekelskiftesstil kan du vända dig till oss. Vi erbjuder massvis med tidstypiska trälister och trägolv för dig som gillar tidlös design som passar perfekt i både äldre och moderna miljöer.


Stort urval av Övriga lister på HORNBACH. Byggbranschens nöjdaste kunder. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Inspiration är viktig, oavhängigt av vad man skall göra. Om man skall bygga nytt, renovera ellar bara fräcsha upp lite, är det ibland svårt att. Ladda ner lagerlistan HÄR. Skicka ritning eller provbit och ange kvantitet och träslag så tillverkar vi den industriellt.


Vi tillverkar trälister och träprofiler för alla behov. Vi levererar till ledande företag med behov av speciella lösningar, läs mer. Obehandlade trälister och karmar Tvätta. Tvätta ytan noga med målartvätt som spätts ut enligt bruksanvisningen, tvätta sedan med rent vatten. Slipa ytan med slippapper och damma av träet.


Om det finns kvistar och kådiga partier i träet, pensla dessa med kvistlack. Grunda träet med en grundfärg.

Vi har en stor mängd lister och foder i lager för omgående leverans. Skånelist tillverkar furulister efter gamla modeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg