måndag 16 juli 2018

Själavård göteborg

Det är ett centrum för dig som vill utveckla ditt mediumskap och din andlighet. Här vårdas själen bland annat med mediala sittningar, healing, soul retrieval, handtydning och skuggarbete enligt Jung, både enskilt och på kurser. Samtalsmottagningen KRISGöteborg är belägen på vackra och kulturhistoriska Kvibergs kaserner i Göteborg. Vi som arbetar här är ett professionellt och väl sammansatt team bestående av tre terapeuter, som gemensamt utvecklar och driver verksamheten.


Vi tar emot för samtalsterapi, själavård , utbildning och handledning. När samtal sker i kyrkan kallar vi ofta det för själavård och med det menar vi: att stödja en människas utveckling i ljuset av den kristna kyrkans tro och helhetssyn på människan samt att möta den enskilda människan där hon befinner sig. Själavård - Andreas Hindström, Göteborg. Det senaste decenniet har hon arbetat som chef för Brottsofferjouren i Göteborg , ett arbete som innebar ständiga möten med människor i kris och trauma efter brott av typen mor misshandel, sexuella övergrepp, rån och inbrott i hemmet.


Hon har vidareutbildning i familjeterapi, parterapi och själavård och är en av grundarna till KRIS. Vi använder cookies för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du. Missa inte när det svenska humorundret Carl Stanley, och, Mr handelsresande i skoj Marcus Berggren och det multimediala humorgeniet Henrik Nyblom går samman för en kort men hett efterfrågad sommarturné.


Själavård göteborg

Kyrkans Familjerådgivning i Göteborg : Familjerådgivning är till för par och familjer med samlevnadsproblem. Utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa dig i ämnet själavård och som har någon erfarenhet av själavårdssamtal. S:t Lukas själavårdsutbildningar erbjuder fortbildning och fördjupningskurser i själavård för dig med själavårdsuppdrag inom kyrka eller samfund. De flesta kurserna vänder sig till dig som anställd men det finns också kurs för sig som är ideell, volontär eller förtroendevald. Conny drogfrihet event fängelse Förening gotland göteborg halmstad Hederlighet kampanj Kamratskap.


Det är alltid något på gång i Hillsong Göteborg , men veckans höjdpunkt är ändå våra söndagar, då vi samlas för att lovsjunga Jesus, dela gemenskap och växa i tro. Våra gudstjänster är för dig som har en tro men också för dig som aldrig tidigare besökt en kyrka. Här hittar du våra krogshower, konserter, AW:s, nattklubbskvällar, dagsfester och mycket. Privat konsultation - Sittning, vägledning och healing av medium i Göteborg och Forshaga - Söndag augusti är jag i Göteborg och arbetar med privata sittningar och healingbehandlingar. Jag har någon tid ledig på eftermiddagen.


Själavård göteborg

Pm:a om du vill komma. Du kan träffa mig enskilt för: Privat sittning Vid en privat sittning kommer de i Andevärlden som följer dig. Klaradals kloster ligger cirka fyra mil nordost om Göteborg , i ett litet samhälle som heter Sjövik och ligger vid Mjörns strand. Här lever och arbetar Helige Franciskus systraskap, en av de grupper som lever kommunitets- eller klosterliv inom Svenska kyrkan. Hjälp för hemlösa i Göteborg Procenten av de hemlösa som har möjlighet att klara ett eget boende är skrämmande låg men vi erbjuder dem stöd i vardagen och uppmuntrar dem att tro mer på sig själva, säger Carola Gårdare, verksamhetschef vid våra stödboenden i Göteborg.


Psykoterapi och kristen själavård. Människor i vårt land mår alltmer psykiskt dåligt. Så många lider av depressioner och ångest att somliga nu börjar karakterisera det som en folksjukdom. Sjukskrivningar på grund av stress och utbrändhet ökar kraftigt.


Själavård göteborg

Antalet självmord bland unga och medelålders människor är skrämmande högt. Välkommen på vår årliga Världens fest! Denna gång gästas vi av Emanuel Furbacken som berättar om vår systerkyrka och deras arbete under kriget runt om i Syrien. Hillsong Church Sweden är en kyrka som älskar Gu älskar människor och älskar livet. Vi tror att Gud är för människor, att Han älskar dem och att kyrkan är.


Kanske kommer du för en retreat, rekreationsvecka, längtar efter en stilla dag eller vill samtala om ditt liv eller arbete. En fortbildning i själavård eller en konferens för din grupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg