tisdag 10 juli 2018

Chokladbakelser recept

Ljus, mörk eller vit choklad − alla har sin charm. Chokladen utsöndrar kroppens endorfiner, som ger oss en behaglig känsla. Inte undra på att det är en riktig njutning!


Här har vi samlat massor med goda chokladrecept, som favoriterna kladdkaka, chokladbollar och chokladfondue. Bjud på en krämig chokladbakelse , en underbar kreation för alla chokladälskare! Denna bakelse ska vara flytande i mitten när du tillagat dem.

Smält smöret på låg värme i en kastrull. Hacka den mörka chokladen. Christina Gyllner gör en chokladbakelse med marängtäcke.


Mitt kök ger dig nya härliga recept , smarta tips och guider till de absolut bästa köksprylarna. Tillredningen sker både i frys och ugn. Silikonformar är enklast att baka dem i. Kan förberedas dagen innan.


Här samlar vi recept på chokladbakelser , härligt mustiga och oemotståndligt chokladiga.

Vad sägs om en chokladbiskvi eller varför inte baka en. På fester diskuteras potatissorter, i kassakön tipsas om exakt när tomaterna ska skördas. Det råder en hängiven jakt på nya smaker.


Varför inte hämta mer inspiration från andra matkulturer? Mia Öhrn och Henrik Francke har besökt en hängiven fransk hobbyodlare och fick med sig några av hennes bästa recept hem. Härligt sega och ljuvligt chokladiga - detta är mitt absoluta favoritbakverk. I stället för att göra bakelser räcker receptet till en kladdkaka med glasyr.


Otroligt goda chokladsuffléer - varma krämiga chokladbakelser. Med dessa chokladsuffléer imponerar du på dina gäster lätt med detta recept. Detta är ett perfekt recept att förbereda till nyår eftersom det är en kväll man vill tillbringa med sina gäster och inte stå i köket. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.


Rör därefter ner mjöl och mandel. Blanda ägg med smör- och chokladblandningen. Eller bara att ha för att tvärt kunna slå sig ner för helgfika tillsammans! Superenkla och nästan farligt goda Chokladbakelser.


Receptet fann jag inne hos Clara. Och har ni inte gjort det förr, så kika in hos henne. Det bjuds på määängder av inspiration gällande livet i stort och smått och massor av pyssel och goda recept.

Foto: Magnus Malmberg Okänd. Gillar du det här receptet ? Denna delikata nyårsdessert med vackra chokladbakelser och söta hallon och dulche de leche kommer bli en succé på bjudningen. Toppa varje skiva med en klick vispad grädde. Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.


Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här. För att få en perfekt kakbotten, eller anslag som det heter på resaturangspråk, kan du laga den efter konsten alla regler. Det kräver lite pyssel, men ger ett.


Mer choklad till folket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg