måndag 9 juli 2018

Lovina delfiner

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Jämför priser och boka idag!


Delfin - och valskådning i Bali: Se omdömen och bilder för delfin - och valskådning i Bali, Indonesien på TripAdvisor.

Det är också möjligt att simma det med delfiner , men detta är inte tillrådligt. Putu är en trevlig och tålmodig kille. Lovina Dolphin Tour Lovina Beach. Han skyndar oss inte att gå nära delfinerna som vad de andra båtarna gjorde. Få en tidigt start på dagen med denna privata halvdagstur som introducerar dig för norra Balis naturliga skönhet.


Du hämtas från ditt boende kl. Kliv ombord på en båt som tar dig ut på havet för att se delfiner leka i deras naturliga miljö och förundras av en fantastisk balinesisk soluppgång. The sea water is very calm with coconut trees are planted throughout the beach.

Det gäller att vara ute tidigt för att ha en chans, för det är just vid soluppgången som delfinerna leker i bukten. Det är fortfarande mörkt när vi kliver upp och går ner till stranden med ficklampor i händerna. Efter lite letande hittar vi chaufför och tillhörande båt.


Då solen väl är uppe kommer delfinerna fram. Läs riktiga recensioner - boka nu! Så även flertalet andra båtar med turister som är där för exakt samma sak som oss, för att se delfiner. Och delfiner ser vi, men då hetsjakten för att se de stackars djuren blir alldeles för stor lämnar vi platsen och alla båtar bakom oss.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Se alla risodlingar, gå på marknader där de säljer frukt, grönt, kryddor och kläder. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Indonesien.


Det är brant och de små vägarna är slingrig, med stup som. Thomas Bähr Svenningsen svømmer med delfiner. Jag kommer snart göra upp en karta över Bali så det är lättare för er att få en bild över var exakt jag är.


Så vi tog en båttur ut, för att i soluppgången eventuellt få syn på de vackra djuren. Njut av en rundtur med delfiner längs de vulkaniska norra Bali stränderna.

Lär dig mer om dessa majestätiska djur från din erfarna guide. Varje morgon samlas nyvakna turister längs stranden för att åka ut med de smala fiskebåtarna och träffa delfinerna. Båtarna beger sig ut runt kl på morgonen och turen är runt timmar lång. Hit reser många som söker lugn och naturupplevelser, nöjeslivet är betydligt mer begränsat här än i till exempel Kuta Beach.


Gæsterne kan gratis benytte overnatningsstedets snorkeludstyr, kano og stand-up paddle bord. Der tilbydes gratis yogaundervisning hver dag og ugentlig balinesisk danseundervisning. Både mat och övernattning är billig, särskilt när det inte är turistsäsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg