onsdag 25 juli 2018

Billiga golfresor med flyg

Spela på högklassiga golfbanor på din drömdestination. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här! Upplev en härlig kombination av golf , vandring och yoga i de Österrikiska Alperna. Du bokar flyg och boende med oss och dina Greenfee-tider direkt med golfbanan.


Läs mer Vill du resa på en golfresa hittar du flera bra resmål i både Spaninen och Turkiet.

Mallorca med sin korta restid och fina banor passar bra för en golfweekend och Belek i Turkiet med banor av högsta kvalitet är ett bra val för en golfresa. Golfresor och golfpaket – fri golf från nätter till månader! På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor , dvs golfresor på minst veckor.


Dessutom har vi ett stort utbud så kallade Mid Stay golfresor , dvs 2-veckorsresor. Hotellexempel i vinter för dig med golf i fokus. Res med bekväm charter till Gran Canaria, Teneriffa eller Lanzarote. Eller välj att flyga reguljärt till Costa del Sol eller Algarve.


Club La Santa på Lanzarote har en egen ny 18-håls putting-green och drivingrange.

Perfekt om du vill träna inför sommarens spel hemma. Boka dina golfresor med SAS redan idag! En golfresa till Belek kombinerar golf av högsta klass med sol, bad och lyxhotell. Alla hotellområden är fantastiska med all sin grönska, aktiviteter och barnvänliga omgivningar.


Då merparten av hotellen är femstjärniga har man också utsökta menyer på middagsbordet. Stort urval av veckoresor till noga utvalda resmål i Europa. Vi skräddarsyr kompletta golfpaket enligt önskemål. På golfresor med Easton Golf gör vi allt för att du ska ha det trevligt med oss och medresenärerna, såväl på som utanför golfbanan. Med Easton Golf reser du till flertalet spännande destinationer som t. Spanien, Portugal, Kanarieöarna, Turkiet, Sydafrika och mycket mer.


Våra erfarna svenska Eastonvärdar har ett genuint personligt engagemang och bistår med service och omtanke. Vi arrangerar resor för olika typer av grupper. Det kan vara golfklubbens årliga resa, seniorgänget, kompisgänget eller golfresor med släkten. Jämför och hitta billiga flyg.


Hitta lägsta priset innan du bokar. Billiga populära destinationer.

Vi har de billigaste biljetterna. Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens. När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra.


Egentligen behöver vi inte skriva så mycket för att locka till en golfresa till Spanien, då de allra flesta redan varit där både en, två eller gånger tidigare och vet att det förmodligen är Europas bästa destination för prisvärda golfresor. Polenresor erbjuder semester, spa och hälsoresor till Polen med färja eller flyg , högsta kvalitet! Spela golf eller besök ett avslappnande spa i Polen. VI HAR LÅNG ERFARENHET AV GOLFRESOR TILL NÄR OCH FJÄRRAN!


Banorna är vackra, välskötta och erbjuder varierande utmaningar för alla nivåer. Våra golfresor till Gran Canaria är väldigt populära och du kan välja på fem golfbanor. I söder hittar du Maspalomas GC och Meloneras GC.


Läs mer Utsikten över Atlanten är magnifik och likaså vyn över de vackra bergen inåt ön. Skapa Din egen golfupplevelse med Sveriges kanske största och bästa arrangör på nätet – golfeen. Dig familjen till det sköna Belek.


Resesökmotorn momondo hjälper dig att söka och jämföra priser på flyresor på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg