fredag 1 december 2017

Grästrimmer bensin

Köp Grästrimmer tryggt och bekvämt på nätet. Alltid till bra priser! Moderna och bra gräsklippare. Välkommen till Bygghemma. Se utbud av batteri-grästrimmer.


Se alla kampanjer vi har just nu!

Praktiska kantskärare. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Besök oss online eller i butik idag! Hos oss hittar ni kvalitativa grästrimmers från en mängd olika kända varumärken. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Om tyst drift är viktig för dig är en batteridriven grästrimmer ett bra val. Våra lätta, balanserade och användarvänliga batteridrivna grästrimmers får det mest krävande jobbet gjort. De har utmärkt ergonomi och hög prestanda.


De levereras med litiumjonbatterier som ger oöverträffa varaktig kraft och finns i flera olika.

En bensindriven grästrimmer är en av hemligheterna bakom många snygga trädgårdar. Du slipper bekymra dig om var du har närmsta eluttag eller om batteritiden. Batteridriven trimmer med 25cm klippbredd!


Grästrimmern är perfekt för dig som behöver avverka gräs runt huset, kring uppfarter och i trädgården. Röjsågen drivs på bensin , och kallas ibland även för grästrimmer eller trimmer. Fördelen med bensin är att du snabbt kan komma igång igen när soppan tar slut, nackdelarna är avgaser, ljudnivå och att bensinen är ganska dyr. Hitta grästrimmer på batteri, bensin och el hos oss!


Vi har trimmers från Stiga, Ryobi, Stihl och Gardena. Köp i butik eller online på granngården. Notera att på maskiner med tvåtaktsmotor, exempelvis de flesta röjsågar och grästrimmrar , ska oljan blandas med bensinen innan påfyllning i vanliga bränsletanken. Dock håller batteriet inte för långa arbetspass och styrkan är inte lika stor som hos de nätanslutna. Fördelen med de grästrimmers som drivs på ström är att man kan jobba hur länge man vill och att de är kraftfullare.


När du köper Grästrimmer kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Fri frakt vid köp över 500kr. Bensin , cm³ motor. Grästrimmer bensin - kraft och uthållighet En kraftig bensindriven trimmer är en lättare variant av en röjsåg och används både av yrkesutövare och villaägare. Den stora fördelen med en sladdlös bensintrimmer är att du kan jobba helt utan avbrott (eller tills bensinen är slut) till skillnad från en batteridriven modell som har viss gångtid.


En stark, mångsidig grästrimmer, bensin , för de riktigt tuffa uppgifterna. Klarar både hög, låg och kraftig växtlighet och kan utrustas med de flesta.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Flera olika modeller av grästrimmers och extra trimmertråd hittar du hos Biltema! Vilken grästrimmer du ska välja beror på hur just din trädgård och dina behov ser ut. El-, bensin -, hybrid eller bensindriven grästrimmer , vilken modell passar dig bäst?


Du ska köpa en grästrimmer som passar de förutsättningar din tomt har. De är mer robusta för att klara tyngre och längre arbeten. Du kan använda dem var som helst eftersom det inte finns något batteri som begränsar användningstiden.


De är dock oftast det dyraste alternativet. För att blanda häller du först i motorolja och därefter bensin i en godkänd bränsledunk. Innan du fyller tanken med bränsleblandningen ska du blanda den ordentligt genom att skaka behållaren (öppna behållaren sedan försiktigt eftersom trycket kan ha ökat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg