onsdag 1 juni 2016

Ledx kaa 1700

Ledx kaa 1700

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder.


Ledx kaa 1700

Den ger lika mycket ljus som de allra bästa lamporna gjorde för bara några år sedan – men i ett mycket kompakt och lätt utförande. Den höga verkningsgraden samt högpresterande LED ger ett starkt ljus utan att batteritiden blir för kort (tim). Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Lampan är utrustad med st LED Cree XM-L U samt en helt nyutvecklad elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


LEDX : light durable lamps for outdoor activities. We claim that we have succeeded! As Kaa comes with the battery situated on the back of the headgear, so it becomes easy to put on and take off. It eliminates the need to have the battery harness on your back or in your pocket.


Du hittar den här till riktigt bra pris! Kaa Wide är en uppdatering av LEDX minsting. Kaa levereras med batteriet bak på huvudställningen, det gör den lätt att sätta på och ta av.


Den fungerar mycket bra för traillöpning ,skidåkning, klättring, MTB, orientering eller rullskidåkning. Objektiv prissammenligning. Bytt til gamle Prisjakt. Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet). Ladda endast baDerierna med de medföljande laddarna från LEDX.


Ledx kaa 1700

Det gör att du slipper ha batterisele på ryggen eller batteriet i en ficka. En liten men otroligt kraftfull lampa. LEDX KAA on kokoonsa nähden erittäin.


Kaa har en väldigt skön huvudställning och sitter stadigt på huvudet när vi springer genom skogen. Batteriet är fäst bak på huvudställningen och lampan känns lätt. Ljusbilden är bred i närområdet samtidigt som vi även har god koll på hur det ser ut längre bort i terrängen.


Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. Det går även att komplettera med en förlängningskabel så att batteriet kan bäras på ryggen eller i en ficka. Hej och välkomna till Multisportshopen. Här hos Multisportshopen hittar man utrustning för att kunna träna och tävla utanför dom upptrampade stråken med.


Vi gillar LEDX för: optimal ljusbil starkt ljus, bra brinnti högsta kvalitet samt till sist, våra ögon älskar ljuset som känns som det mest naturliga att ha med på turen i skogen. Vi har samtliga modeller i lager Kaa , Mamba och Cobra samt färdiga demo kit för den som vill prova. LEDX pannlampor och hjälmlampor ger dig ett ljus med ljuskägla i närområdet och en smalare ljuskägla som når riktigt långt.


Kaa kommer med batteriet på baksiden på hodebåndet, noe som gjør det lett å ta av og på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg