torsdag 2 juni 2016

Adapter usa till eu

Börjar batteriet ge upp? Förläng din enhets livstid. Allt du behöver för mobiltelefonen. Aldrig mer urladdat igen. Köp ny mobilladdare idag.

Stort utbud och de lägsta priserna. Get Eu To Usa Adapter. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Adapter US till EU som gör att du kan använda amerikansk elektronik i Europa.


Adaptern sätts på den amerikanska stickkontakten och du kan sedan plugga in den i väggen i ett Europeiskt uttag. Adaptern är även praktisk att använda som reseadapter för amerikaner på europabesök. Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över.

Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Massor av adaptrar för Englan USA , Thailand mm till fyndpris! Handla tryggt och enkelt.


Nya produkter dagligen. Du får även förtur till vår kundservice, utökat öppet köp och förlängd garanti på utvalda varumärken. En felaktig hantering av el kan leda till brand och skador.


Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödesdigra konsekvenser. Stäng av strömmen innan du börjar Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i USA. Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i skyddsklass I och II. Observera att adaptern bara omvandlar kontakten och inte spänningen.


De tyx ha vanlig USA -standard där och då bör du välja en adapter med två plana stift. Den adapter som dessutom har ett runt stift är för jordade kontakter. Eftersom du inte har jordade apparater som ska anslutas räcker det således med den med två stift.


Du kan sätta den i kontakter för jordat uttag utan problem. Om den ska användas i USA måste den kopplas till en transformator där spänningen transformeras upp.

För att ha med den på resan till England krävs bara en reseadapter som byter kontakten. I en del specifikationer står det att Sverige har 2V i. Obs den omvandlar inte spänningen, se till att din enhet klarar av det lokala elnätet innan du kopplar in den. Batterier, displayglas, skärmar m. Adapter från US (platt kontakt) till EU (rund kontakt) Denna adapter är perfekt för dig som köpt något i USA som har deras kontakt och vill kunna använda den i Sverige. Smidig Reseadapter för USA och Japan. En perfekt reseadapter för dig som ska åka till USA eller Japan på semester och som gör att man kan ansluta utrustning med EU -stickpropp (Svensk standard) till Amerikanska-uttag.


Tjäna pengar på att köpa en adapter innan resan då dessa brukar vara betydlig dyrare att införskaffa på plats. Brennenstuhl reseadapter, EU till Italien, jorda petskyd svart. Konvertera din amerikanska eller kinesiska elektronik till elektronik användbar i Europa med denna lilla smarta adapter.


En oumbärlig adapter för dig som reser mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg