tisdag 2 april 2019

Tips på fika till jobbet

Jag jobbar min sista dag på jobbet på fredag och tänkte bjuda på lite fika. Problemet är bara att vi på torsdag har en aktivitet med jobbet som gör att jag kommer bli ganska sen hem. Därför undrar jag om någon har tips på något roligt jag kan baka som inte tar så lång tid. Jag har ingen lust att hålla på hela natten.


RECEPT Baka till fika. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många.

Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på. Kanske vore något att testa på mina kollegor. Jag jobbar som lärare och dom är nog den värsta sorten när det kommer till fika.


Bullar, kakor, rulltårta mm. Jag äter aldrig fika på jobbet , då jag håller mig borta från sånt. När vi på centret i Linköping ser att du har skickat in tre tips tar vi kontakt med dig för att ordna fika till din arbetsplats. Får jag skicka fler än tre tips ? Du får skicka hur många tips du vill.


Vi bjuder på fika för varje tre tips du lämnar in.

Har du fortfarande frågor? En stark gemenskap på jobbet är viktig på flera sätt. En tydlig pauskultur och gemensamma aktiviteter är några tips på hur du som chef kan öka gemenskapen på arbetsplatsen. Ytterligare tips – Så får du roligare på arbetet!


Deppa inte över att semestern snart är slut. Se till att ha kul på jobbet i stället! Vi har ansvar för fika en vecka var och då innebär det att man ska baka nåt gott i slutet av veckan. Snälla, kom med många bra tips ! Det måste räcka till ca.


Småkakor, kladdkaka, bullar eller paj, vad skämmer du bort dig själv med? Vi presterar bättre på jobbet om vi fikar tillsammans med våra arbetskamrater. Att ta jobbets fikapauser på allvar är viktigt för att vi ska kunna prestera bättre och trivas på arbetsplatsen. Finfika från Börje Olsson – levererat till din arbetsplats Visst är det trevligt med fika till möten och firanden på jobbet , men det är inte alltid så lätt att hinna med och fixa.


Skicka gärna in tipsen var för sig (inte som en lista) för det underlätta arbetet för medarbetarna. Tips : Gör en grön smoothie till tre-fikat på spenat, kiwi och mango. Mixa ingredienserna och späd med vatten. Håll koll på eventuella allergier bara.


Läs mer: Kontorscykel nya sättet att röra sig på jobbet.

Skit i att fitness-Fia på ekonomiavdelningen tittar på dig som om du vore fullkomligt galen varje gång chokladkakan åker fram. Vi ser till att serva våra kunder regelbundet med allt som kan tänkas behöva till fikastunden. Kaffe, mjölk och choklad till automaten men också te, mellanmål, kakor, dryck och förbrukning.


I vår egna webbshop kan du som är kund till oss beställa era produkter direkt online. Studier visar att arbetsplatser där man tar en paus och fikar någon gång om dagen leder till större kreativitet, skapar en vi-anda och minskar den negativa stressen. Sju tips för ökad glädje på jobbet Enligt en undersökning från tidningen Arbetsliv så är en positiv atmosfär det viktigaste för en lycklig arbetsplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg