måndag 8 april 2019

Kändisar som fyller 50 år 2016

Det gäller att gissa rätt på vilket år ett antal kändisar är födda. Vissa är enkla, andra är svåra. Gävlebocken fyller år ,. Trots att detta är en ålder som är relativt hög så har dessa personer verkligen lyckats bevara sin ungdomliga skönhet och ser inte alls speciellt gamla ut. Flera kändisar fyller år.


Malin Baryar 4 skådisen Max von Sydow, och artisten Mikael Wiehe, 70.

Men också studenten och blivande civilekonomen Linnéa Möller – som firar år dagen till ära. Vad har du gjort på födelsedagen? Nya funktioner har lagts till och gamla har ändrats så hittar du något som inte fungerar som det ska så får du gärna höra av dig till till webmaster.


Felaktig information om kändisarna kan du numera rapportera direkt via ett formulär. Den september fyller sångerskan år. I dag fyller Jan-Ove Waldner år. Det är också en avslutad mening, ett konstaterande av vad som hänt.


Därför sätter vi punkt även i vår tid.

Idag grattar vi tre helt olika kändisar som fyllt år ! Jane Krakowski fyllde år den oktober. Jag minns Jane mest som beskäftiga Elaine från 90-talets föregångare till Grey’s Anatomy, långköraren Ally McBeal (fast det var advokater istället för läkare). Vi Gratulerar På Födelsedagen. Det är ingen idé att fylla i kalendern max i sinnet. Pia Fredriksson, Billeberga.


I mer än år har Hänt bevakat den svenska nöjesscenen. Nu presenterar vi återigen stolt Sveriges viktigaste lista över det kommande årets mest betydelsefulla kändisar. Vilka kända personer fyller år idag? Om du nu suttit hela dagen och klurat över svaret på den frågan, ( #128521; ) så behöver du nu inte klura mer! HÄR kan du se vilka kända personer som fyller år idag.


Hur du sedan ska gratta dem du vill uppmärksamma, det får du lista ut själv! De fem 56:orna vinner svenska folkets kärlek tack vare osannolika idrottsframgångar under 70- och 80-talet. I år fyller fyra av dem 60. De är ett unikt gäng, konstaterar sportjournalisten Christer Ulfbåge, som bevakat flera av 56:ornas största ögonblick. Två år efter att kolonin Franska Madagaskar har blivit en autonom republik inom det franska samväldet med namnet Malagassiska republiken utropas den som fullt suverän och självständig republik.


Tio av dessa avled vid 1eller 1års ålder, den äldste mannen blev 1år och en kvinna blev 1år gammal (Lovisa Charlotta Kökeritz, se ovan). Vi firar att Bamse, världens starkaste björn fyller år.

Vi har laddat hyllorna med Bamseprodukter och till speciella kalaspriser. Det brukar räknas som internets födelse. Till en början var det mest universitet som använde internet.


Ellen anses ofta vara allas favoritkomiker och fyller den tjugosjätte. Hon har gjort historia som en framgångsrik sitcom-skådespelerska, programledare och pionjär som HBTQ- kändis. Den här listan utforskar resan till Hollywood och hennes liv genom åren. Här är exempel på sju svenska stjärnor som blivit föräldrar efter att de fyllt år.


Födelsedagar under år firas mer lättsamt och mindre formellt med en fest. Undanbe eller avsäga sig uppvaktning. Om du undanber dig uppvaktning, räkna inte med att någon hör av sig. Den som undanbett sig hyllas inte på något vis. Grattis till härliga år Ungdom är ett fel som går över med tiden.


Vi vill med detta telegram dig hylla nu när du femtio år skall fylla hoppas dagen fastnar i minnet för du är bara tjugofem år i sinnet! Lyckliga du som fylla får Skål för dina år. Gamla gubbar inte att förakta. Allt om kändisar och nöje!


Senaste nytt, snyggaste bilderna, bästa videos, hetaste trenderna och annat kul från kändisar och nöjesvärlden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg