fredag 5 april 2019

Skapa forum i wordpress

Get The Info You Need To Choose The Right Builder For You. Start Building Your Own Site Today! Professional To Build Your Website? About The Top Website Builders!


Det är möjligt för användare att skapa grupper, enskilda medlemsprofiler, skicka privata meddelanden och se en tidslinje över sin och andras aktivitet.

Precis som bbPress är BuddyPress ett officiellt WordPress -plugin för forum – vilket alltid är att föredra ur ett utvecklar- och säkerhetsperspektiv. Skapa en hemsida i WordPress på minuter. Så fungerar WordPress och Allt du behöver veta! Det finns flera sätt att skapa en gemenskap på internet och det mest använda sättet är att skapa ett forum. WordPress , som egentligen bara var ett verktyg för bloggare, kan nu användas för att skapa ett forum med några insticksmoduler WordPress designad för den här uppgiften.


Att starta ditt forum med EgetForum går på några minuter. Fyll i ett enkelt formulär, och sedan är du i praktiken igång.

Du får en gratis subdomän, exempelvis dittnamn. Tjänsten hanterar en lång rad forum som du hittar i katalogen. Det är beroende på tema - testa att gå till U… Wordpressare. Det finns inte lika många funktioner i punBB som i många andra forum , men till fördelarna hör att inläggen skrivs ut i mindre block och i korrekt XHTML för varje sida. En del webbhotell använder sig av installationsprogram som låter dig installera ett forum väldigt enkelt med några få musklick.


Bland annat har du möjlighet att skapa ett socialt nätverk, men den mest använda lösningen är verkligen forumet. Den har hemsidan är byggd med WordPress , som är ett lätt och kul sätt att skapa en egen hemsida med. Det finns många guider på nätet om hur man bygger en hemsida i WordPress och det finns även bra video-guider på och Vimeo. Asgaros Forum är det bästa forumtillägget för WordPress ! Den levereras med dussintals funktioner i en vacker design men ändå fortfarande enkel och snabb.


Entré då för Mingle Forum , ett insticksprogram för WordPress som integrerar i din befintliga WordPress -installation och använder samma databas för användare, texter, med mera. Mingle Forum tillåter dock att du lägger in egna forumteman som samexisterar med ditt befintliga WordPress -tema. Först behöver själva sidan skapas och sedan behöver en menylänk skapas som länkar till den nya sidan. Att skapa nya sidor i WordPress sker i två steg. Det finns tusentals grafiska teman till Wordpress som du kan använda dig av, så att du slipper syssla med webbdesign.


De flesta är gratis, men det finns även ett stort utbud av professionella teman för dig som är villig att betala en slant.

Så här ser din blogg ut efter en installation av Wordpress – snart blir den snyggare. WordPress levereras med två teman som standar WordPress Default (aktiverat som standard) och Classic, som är ett utdaterat WordPress -tema utan stöd för widgets. Fördelen med WordPress Default är att det har just widget-stöd och att det är tillgängligt på svenska, alltså att gränssnittet på din blogg utåt visas på svenska. För att visa innehåll i WordPress används vanligen inlägg eller sidor som båda är väldigt lika att skapa.


Läs gärna vad skillnader mellan inlägg och sidor i WordPress är. När du är inloggad i WordPress finns det vanligtvis två menyer som du kan använda. Jag är förvisso helt ny när det kommer till Wordpress eller något kodande över huvud taget.


För att göra en lång story kost så blev jag precis ansvarig för att färdigställa en ny hemsida. Med Wordpress inbyggda RSS-funktion är det enkelt för dina besökare att prenumerera på dina nyaste inlägg med hjälp av en RSS-läsare. Inläggen listas i omvänd kronologisk ordning, dvs det nyaste du skrivit listas först. I denna videon går jag igenom hur du kan skapa sidor med Wordpress.


Jag visar också hur du med sidor kan ordna och skapa menyer och undermenyer. Om du vill integrera ett forum på din WordPress -webbplats finns det få tillägg som gör ett lika bra jobb som bbPress. Pluginen är skapad av teamet bakom WordPress och de har fokuserat på att den ska vara enkel att integrera, lätt att använda, följa webbstandarder och vara snabb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg