fredag 26 april 2019

Smycken med budskap

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Alltid låga priser på Skapamer. Gör ditt Budskapssmycke unikt och personligt hos oss.


Vi har Budskapssmycken med gravyr för alla tillfällen. Du väljer helt själv din personliga text, en text med ett budskap , ett namn eller kanske en hälsning.

Shoppa smycken med budskap till riktigt bra priser hos oss! Välj bland våra mest populära budskap ” Love” eller “Follow that dream”, eller några av de mer speciella buskapen… Vi har även berlocker med bokstäver där du kan skapa egna ord och göra personliga namnsmycken. Smyckena passar utmärkt att ge bort som födelsedagspresent, till studenten, examen, bröllop eller som en morgongåva.


Stort sortiment av C Stockholm smycken med budskap så som älskad syster, vän, mamma, dotter, bror med flera finns här. Välkommen till oss på Blingit. Bakom varje smycke finns en personlig berättelse, känsla och mening.


Handgjorda silversmycken med budskap. En del kommer från mindre silversmedjor på Bali, andra tillverkar vi.

Snygga smycken med budskap gillar både vi och många andra –både som present till sig själv eller en väninna! Våra handgjorda halsband i cool grafisk stil, är designade och tillverkade i Sverige i liten upplaga. Halsbanden är i nickelfri bronspläterad antikbehandlad mässing.


Varje halsband är unikt och kan skifta lite i färg och form. Barncancerfonden, Bröstcancerfonden, Hjärt-lungfonden m. Här hittar du våra armband för välgörenhet. Namnarmban budskapsarmband. Smycken från Mantraband är enkla, eleganta armban ringar och halsband med ett upplyftande meddelande, för att främja en livsstil av optimism, positivitet och mindfulness. Använd ditt smycke från Mantraband varje dag som en daglig påminnelse, bekräftelse och inspiration.


Alla smycken från MantraBand är gjorda med kärlek. Sök efter smycke - med - budskap i Bluebox sortiment! Tillverkade i äkta silver (S925). Bra pris och snabb leverans!


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Smycken med budskap. Jämför pris på Smycken från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! AQ är en present- och Må-bra butik, med massor av saker för både dig och ditt hem.


Nu har vi flyttat till Norra Korsgatan utanför Vintrosa, där kommer vi att satsa mer på försäljning via nätet genom vår webshop. Armband med budskap - Cuff, Rosé, Make T.

Bangle armband med budskap ! Stilrent cuff-armband med ett po sitivt budskap att inspirera dig själv eller någon du tycker om! Fint att bära - alltid! Många av er bär redan armband med viktiga budskap , armband som säljs av olika organisationer och förbund och där vinsten går till något bra.


Men visste ni att man även kan göra sina egna armband med egna budskap ? Vad du skriver bestämmer du själv. I goodiebagsen från bloggafton så fick alla tjejer ett varsitt halsband från Ouchbyko-ko-no. Jag är egentligen ingen älskare av långa halsband (föredrar små diskreta) men detta har blivit en stor favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg