tisdag 23 april 2019

Snöraka för tak teleskop

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Snöraka för tak teleskop

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Mycket praktisk för att få bort snön på växthus-och uterumstak. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser som kan förekomma men vi gör vårt bästa för att alltid visa så korrekt lagersaldo som möjligt.


För dig som kund betyder det En varukorg, du surfar obehindrat mellan alla våra shoppar. Ett kundnummer, logga in och du ser alla ordrar på ditt konto. En faktura, betala en faktura istället för flera.


Snöraka för tak teleskop

Raka för tak - och solpaneler. Byggd för att motverkar skador på paneler med teleskopskaft med meters kapacitet. Yrkesbutiken - För proffs av proffs! Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket ! Fiskars PowerGear X PXblir bäst i test för den har både sidoskär och rullhandtag, därmed fördelar den trycket på ett mycket bra sätt för användaren.


Men det finns många sekat örer. Läs vårt test för att ta reda på vilka andra som är testvinnare och varför. Med Hard Heads lättanvända, teleskopiska snöraka blir det enkelt att få ner snö från taket. Bladet är tillverkat av ABS-plast och ram samt skaft är tillverkade av aluminium.


Ta bort mossa från taket. Sopa ner barr och tjock bullig mossa från tegel, plåt, och plasttaket samt solpanelerna snabbt, enkelt och effektivt med vår unika och patenterade takborste Taksopen. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Skotta snö på tak med snöraka.


Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. IKH:s produktutbud är också tillgängligt via IKH:s återförsäljarnätverk (delvis som leveransförsäljning, vänligen kontakta din återförsäljare för ytterligare information). Snöraka till taket , när snötäcket. Priserna är rekommenderade detaljhandelspriser i Finland (inkl.


MOMS och eventuella återvinningsavgifter) och inte bindande för återförsäljaren. Professionel Fönsterputsredskap till professionell fönsterputsning för den kvalitetsmedvetna konsumenten och den professionell fönsterputsare. Innovativ produkt för skottning av tak.


Med hjälp av det styva teleskopskaftet i aluminium når man ca 5-meter. AVALANCHE SNÖRAKA TAK SRD-AVALANCHE! Fiskars SnowXpert Snow Roller med sitt långa skaft i aluminium är perfekt för att föra undan lättare lager med snö framåt i en rullande rörelse. Redskap med teleskopskaft för extra.


Jämför priser på snöraka för tak och handla snöraka för tak på nätet från bra webbutiker online. Glöm halkiga stegar och krånliga säkerhetsselar. Nu behöver du inte ens vara på taket för att skotta det.


Betydligt säkrare än att klättra upp på taket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg