torsdag 18 april 2019

Kändisar som jubilerar 2016

Soap Opera Digest har utnämnt honom till alla tiders bäste skurk. TEXT: Kristoffer Törnmalm Foto: TT. Terrordå krig och folklig vrede mot en politisk elit. Samtidigt var det ett år då rocken blev finkultur och Sverige skrev filmhistoria.


Tvillingsystern till den siste shahen av Iran, den iranska prinsessan Ashraf Pahlavi.

Inför jubileet är det back to basics som gäller. Första kalendern som släpptes var det bara jutisgubbar på kalenderbladen, sedan dess har vi blandat kvinnor och män. I och med tioårsjubileet går vi tillbaka till hur vi gjorde första kalendern och bjuder i år på gubbar på alla blad utom ett. Där kommer en outsider att synas. Skådespelerskan Carrie Fisher, mest känd som prinsessan Leia i Star Wars-filmerna, dog den december i sviterna av en hjärtattack.


Stjärnan blev år gammal. OrdanFilm 145views.

Den som besöker Barngolfen kommer att kunna följa spelet från storbildskärmar alldeles intill första tee. Här kommer också kändisar och golfproffs att passera flera gånger under tävlingens gång. Barngolfens 10-årsjubiluem firas med ett extra fullspäckat program.


Humorkungen Robert Gustafsson har ”Robert Gustafsson Selected” som består av ett rött vin och ett vitt vin. Tillsammans med vinmakaren Anders Åkesson har hon tagit fram det röda vinet Besos, som betyder kyssar. Nya funktioner har lagts till och gamla har ändrats så hittar du något som inte fungerar som det ska så får du gärna höra av dig till till webmaster. Felaktig information om kändisarna kan du numera rapportera direkt via ett formulär.


Skådespelaren Alan Rickman lämnade Harry Potter-fansen förkrossade när cancern tog hans liv, en sjukdom som hölls hemlig av familj och vänner ända till slutet. Sven-Erik Magnusson, 2 Sven-Olof Pettersson, 3 Ingvar Karlsson, 3 Hasse Svensson, 2 och Robin Bailey, 30. För att nu inte glömma Sven Svär 32. Nu är det jag och min bror Thomas som driver företaget. Sven-Ingvars hade god hjälp med sitt håll-i-gång av en rad kändisar.


I samma anda som förr, men med andra typer av produkter, berättar Mikael Svensson, vd. En av de första artiklarna som företaget producerade var en reaktionsdriven racerbåt, som också blev en riktig storsäljare. Då tog Zara Larsson, 2 den åtråvärda förstaplatsen, men vem blir det i år?


Kändispar som gifte sig i hemlighet - A- kändisar pressas ständigt att dela med sig av varje detalj i deras privatliv, så ibland överraskas allmänheten när någonting stort händer dem under radarn.

Det är spännande att se att -generationen tar plats i bokbranschen. Vi såg det förra året med bl. Sir Christopher Lee (år) som bl. Här är av dem som vi aldrig kommer glömma.


Popsångare från London som blev ett världsnamn i duon Wham. Här listar vi tio hollywoodstjärnor som blev föräldrar innan de hunnit fylla år. Fråga Nicki Minaj, som nyligen hoppade på Kylie Jenner och Travis Scott på Twitter, för att de i hennes tycke använder sin bebis i PR-syfte! Hon är långt ifrån den enda stjärnan som tagit till sociala medier för att ventilera, vilket ibland fått negativa konsekvenser för deras karriär.


Oscar Enesta 2 och Cecilia Dahlbom, 5 var ett par, och året efter började de synas allt mer flitigt tillsammans. Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Zlatan Ibrahimovic, Leif GW Persson, Ben Mitkus, Viktor Frisk. Tv-drottningen Annie Wegelius gjorde ett stort avtryck i den svenska tv-industrin. Hon jobbade under flera år som programdirektör på SVT. Bästsäljarförfattarens tes är att Frimurarorden är det cement som håller världen samman, en exklusiv klubb för den styrande eliten.


Här nedan kan du läsa mer om de kändisar som gick bort under det gånga året. Noppe var en välkänd nöjesprofil och bästa vän med Sveriges kung Carl Gustaf. Han blev år gammal. Bildkälla: Stella Pictures.


Verne Troy, mest känd som karaktären Mini-Me, försökte stämma sin ex-flickvän Ranae Shrider som släppte parets minuter långa porrfilm på nätet. Hans porrnamn var Tag Eriksson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg