torsdag 25 april 2019

Prestationsprinsessa blogg

Det är då du går från otillräcklighet till självklarhet. Då vet du vad ditt nästa steg är och vad du behöver för att skapa balans, välmående och framgång i ditt liv. Jag är en väldigt, gla rolig och öppen prestationsprinsessa från Göteborg som driver en fullkomligt ärlig och personlig livsstilsblogg. Jag lyfter fram viktiga frågor så som psykisk ohälsa, att gå in i väggen, ångest och andra känslor.


Prestationsprinsessa blogg

Gör en markering för varje punkt om det som skrivs stämmer in på dig. Inte så förtjust i nya sätt att tänka - allt ska vara. Att kalla någon för prestationsprinsessa är att ge bort ett förminskningarnas kinderägg, fyllt med förlöjligande, dubbelbestraffning och påförande av skuld och skam.


Ett sätt att säga Plats, flickor! Blogg Kontakt Desire Map Den enkla. Som den duktiga flicka och prestationsprinsessa jag ofta identifierar mig med har det här med good enough.


Prestationsprinsessa blogg

Jag tror att hon använder slacker-kille för att ha något att jämföra prestationsprinsessa med. Prestationsprinsessa kan vara slang men jag är inte helt säker. Så länge jag kan minnas har jag varit en prestationsprinsessa.


Att uppnå känslan av att ha lärt mig något nytt – och att få se, svart på vitt, i höga betyg att jag är klok och smart – har alltid varit en underbar morot för mig. I perioder har den goda egenskapen vänt sig mot mig och blivit en destruktiv del av mig. Blev uppringd av en ”headhunter” som var på jakt efter en personaldirektör till en stor organisation. Han ville ha en operativ person i åldern 35. På din blogg har du skrivit att du tror att det finns en mening med att du blev sjuk?


Ja, hur galet det än kan låta är jag glad över att ha fått stanna upp och reflektera över livet, och jag känner en sådan otrolig glädje över att kunna njuta av tiden, att bara vara. Jag har fått en sådan ro i livet. Det trillade in massa intressanta frågor och jag tänkte att vi kör en liten.


Dom kallade mig för högpresterande, duktig flicka, prestationsprinsessa , perfektionist. Bara som en helt vanlig tjej. Här delar jag med mig av mina tankar och erfarenheter kring stressreslaterad ohälsa. Jag vågade som sagt inte åka. Jag är en 26-årig tjej som här bloggar om livet som ung, högpresterande prestationsprinsessa och min upplevelse av att ha blivit sjukskriven på grund av.


Prestationsprinsessa blogg

Detta är min blogg för alla svenskaarbeten jag gör i skolan :P Annars gillar man ju spel, kompisar och ja. Debattartikeln förklarar det såhär, Allt det här luktar härskarteknik. Gladlynt och jordnära skolkurator och egen företagare inom hälsobranschen som mestadels bloggar om tankar kring psykisk och fysisk hälsa med både humor och allvar. Det är lätt att ta på sig för mycket på jobbfronten och ha för höga krav på sig själv. Men jag tänker att det också är lätt att alltid känna en press utanför jobbet.


Vem vill vara prestationsprinsessa ? De duktiga killarna, vad ska vi kalla dem? Och prinsessa - hallå? Vad gör det med deras självkänsla? Hur påverkar det deras uppfattning om världen? Slackar-kille, supertjejer, glidargubbar.


Det krävdes mod att börja läsa. Det tog emot att erkänna att även jag är en prestationsprinsessa. Jag tycker inte att jag försöker bevisa mitt värde genom att prestera, vilket är ett av kriterierna.


Jag är ganska trygg med att de som älskar mig älskar mig för den jag är, inte för vad jag gör. Men nu tänkte vi ta oss tid till denna blogg då folk faktiskt klagat lite för att vi inte skriver! Idag har jag en man i mitt kök! Emil har lite stubb och är allmänt sexig där han står och lagar hemmagjorda köttbullar och sjunger som alltid!


Vill du ta del av tips och inspiration inom team- och ledarutveckling? Capacitet erbjuder utvecklingsinsatser och utbildningar inom ledarskap, medarbetarskap och teamutveckling. Vår målsättning är att utveckla dig som ledare och medarbetare så att du kan använda din fulla kapacitet i ditt.


Om ni läst min blogg innan så har jag inte varit särskilt sugen på att studera i Sverige, jag hade faktiskt en plats utomlands fram tills att jag åkte upp hit men jag valde att gå den enkla vägen. Vilket känns lite tråkigt men också som ett bra beslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg