torsdag 4 april 2019

Krontrana

Grå krontrana förekommer i östra och södra Afrika. Vi brinner för att sprida kunskapen om Uganda. Under häckningssäsongen bygger tranparen ett stort bo i form av en plattform av gräs och andra växter i hög våtmarksvegetation. Dessa tranor är allätare.


Kongo-Kinshasa och österut i Rwanda, Uganda och Kenya samt söderut i Tanzania och Mocambique.

Den östafrikanska krontranan är Ugandas nationalfågel. Sydafrikansk krontrana finns också i Mocambique och breder ut sig söderut genom Zimbabwe till Syd-afrika. Flera gratis bilder på olika områden. Krontrana Här finner du bilder på krontrana.


Alla bilder är gratis när du anger källan. Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor. Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i.

Det måste inte vara de mest lyckade bilderna. Flaggan har sex stycken band med färgerna svart, gult och rött i den ordningen uppifrån med två av varje färg. I mitten av flaggan är landets nationalsymbol som är en Östafrikansk krontrana med en vit cirkel i bakgrunden.


Ladda ned premiumbilder som du inte kan hitta någon annanstans. Det finns fotografier på allt möjligt inom området. På detta foto kan associeras till: krontrana , krona, fågel, trana. Hittar du inte det du sökte efter kan du försöka igen med ordet i en annan form. Ladda ner gratis Detta fotografi tillhör albumet Fåglar.


Länka gärna hit om du använder en bild och läs våra mycket enkla villkor före användning! Natursidan I Natursidan. Den grå krontranan är en syn för gudarna.


Den vackra gyllene kronan, den grå fjäderskruden och inte minst de knallröda tinningarna och påsen på halsen är bara några av fågelns karaktärsdrag. Invasion av ovanlig fågel. Just nu kommer det in flockar med tallbit från norra Ryssland.


Rapportera gärna här om du ser någon. Flaggor för alla självständiga nationalstater i världen samt många övriga flaggor. Flaggorna listas in i olika kategorier - allt från färger till mönster.

De vackraste och mest unika - djurbilder - däggdjur bilder, fagelbilder, kräldjur bilder, groddjur bilder, fiskar bilder, fjärilsbilder, insekter bilder, vattendjur bilder - vilda djur. Svart krontrana (eller nordlig krontrana ) (Balearica pavonina) är en fågelart i familjen tranor, nära besläktad med grå krontrana. Svart krontrana är utbredd i Afrika och söder om Sahara, framförallt i savanner, men häckar också i vårtmärker.


Dyngbaggar är en underfamilj i familjen bladhorningar bland skalbaggarna. Bilder på savingcranes. Släktet omfattar arter i Sverige. De är mellan och mm långa, svarta eller b. Fakta för safariresenärer. Sol och bad på kusten och Zanzibar.


Safari i Tanzania och Kenya. Här får du reda på lite mer om de olika djuren. Varje månad presenteras olika arter i text och bilder.


För att läsa och ta del av våra presentationer, läs mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg