tisdag 16 april 2019

Öar utanför karon beach

Välj bland flera drömdestinationer. Just nu erbjuder vi extra bra priser på utvalda hotell i Thailand. Semesterkortet, läs mer här. Boka din resa online idag!


Hitta billigaste resan till solen.

Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Lågpriser på hotell i Karon Beach. Phuket: Se omdömen och bilder för öar i Phuket, Thailand på TripAdvisor.


Patong, går säkert från andra stränder med , finns ej nån solsäng på stranden men finns uppe i skogskanten precis vid stranden , man kommer dit betalar för den o beställer mat o vilken tid man vill äta , sen e de klart när de e sagt , o där. Kommunikationer Taxi från flygplatsen till Karon Beach ca 175:-.

Många hotell har egen buss- eller taxiservice. Lokalbuss går till Phuket stad och stränderna i närheten, ungefär en gång i halvtimmen dagtid. Stranden är skyddad av den lilla ön Koh Kala, vilket gör att havet är lugnt. Vi åker till Karon beach om veckor.


Vi har lite funderingar kring: Vilken är huvudgatan i karon ? Bästa shoppingen i karon samt runt omkring? Utflykter från karon tex till olika öar ? Bra ställen att snorkla på? Badorten Karon Beach ligger på sydvästra delen av ön Phuket i södra Thailand. När du går här på den vita sanden så kommer du att upptäcka att den är så fin att den knarrar.


Patong, Kamala, Karon och Kata är de mest kända stränderna, och även Bang Tao och Surin har kommit som starka utmanare när det gäller turismen de senaste åren. Men det finns många fler stränder att upptäcka, saker att göra och sevärdheter att bocka av. Här är vår guide med tips till Phuket. Ny bild från webbkameran på Karon Beach på Phuket, det ser riktigt gott ut nu när det är högsäsong på Phuket i Thailand.


Phuket Aquarium Phuket Aquarium ingår i världsberömda Phuket Marine Biological Center, PMBC. Akvariet ligger längst söderut på Cape Canwa på Phuketön och är ett givet val för en dagsutflykt.

Kommer att vara på Phuket i mars nästa år. Vill du inte betala för att se dessa ladyboys lär du även se dem om du strövar omkring på Bangla Road i Patong Beach där ofta spontana uppträdanden äger rum utanför barerna. Det finns massor att vackra öbilder som jag hittat på nätet. Krånglet är att jag inte har en aning om var de. Similan öarna är ett paradis!


Nattlivet och restaurangerna i Kata går mot det exklusiva. Utanför strandlinjen ligger den lilla ön Ko Pu med korallrev och snorkling. Bank, post och affärer finns i Kata.


Nui Beach Nui Beach är liten, snudd på bortglömd och fantastiskt vacker. Dreamz House Boutique har en terrass och ligger i Karon Beach i regionen Phuket, 2meter från Karon Beach och km från Le Meridien Beach. The lady on the reception was very helpful and always performing her best to provide good services. Några stränder på ön är långgrunda och lämpliga för barn.


Kata Beach är en vacker strand med kritvit sand och långgrunt vatten. Du kan även ta dig till de två grannstränderna Karon Beach och Kata Noi Beach. Rawai Beach ligger väster om Chalong Cirkel och är helt okej att bada på. Karon Beach är lite livligare medan Kata Noi Beach är en lugn och paradislik strand. Denna strand tillhör Le Meridien Phuket Beach Resort och ligger belägen mellan Patong Beach och Karon Beach.


Här finns hotell och boende att boka och många restauranger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg