onsdag 10 april 2019

Kreta elafonissi

Följ med Apollo till Kreta. Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg.


Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide.

Vi förhandlar så att du slipper. Kretas Maldiverna eller Rosa Stranden. Egentligen är det en liten ö, men vid lågvatten är det så pass grunt att man lätt kan vada ut till den. Stranden är särskilt känd för sin rosaskimrande sand och turkosa vatten. Den har flera gånger blivit utsedd som en av Europas vackraste stränder.


A Beach to Dream about, White and Pink Sand Turquise Sea, Amazing Beaches, joined together by a Thin Strip, you Wade through Low WaterTo each Other. Kreta är vårt tips till dig som vill ha en lugn och lite lyxig semester. Grekiska delikatesser Klimatet på Kreta är enastående, med frodig grönska på våren och varmt i havet långt in på senhösten.

Beundra ikonerna i rökelsedoftande små kyrkor. Elafonissi , Kreta , Grekland. Snorkla i sydkustens badvikar. Dansa på utomhusklubbar. Kreta har allt och är en favoritö för många.


Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Här är av våra bästa tips på Kreta.


När ebben inträffar, är det möjligt att komma torrskodd över till ön, som är fridlyst för att skydda en rad sällsynta växter och djur, bland annat utrotningshotade havssköldpaddor caretta caretta. Kreta ligger mitt i Medelhavet, söder om det grekiska fastlandet. Människorna på Kreta är mycket trevliga och gästvänliga. Upplev mer på din resa till Kreta med någon av Apollos utflykter.


Du kan förboka utflykter tillsammans med din resa och säkra en plats i förhand. Den ligger i prefekturen Chania och regionen Kreta , i den södra delen av landet, 3km söder om huvudstaden Aten. Den är förbunden med Kreta genom ett sandrev.


Car hire is a great way to explore Crete. The mostly photographed beach in Crete is Balos Lagoon. There are two ways to get to Balos: hard by car and easy by cruise ferry.

Här får du som funderar på att åka till Kreta tips om stränder. Rengetegen csak azért keresik fel Krétát, hogy ezt az egyedülálló lagú. Platanias är en större by på nordvästra kusten, strax utanför Chania, och är en av svenskarnas mest populära resmål på Kreta.


Det är inte konstigt då det här finns det mesta för en underbar semester. Platanias bjuder på en avslappnad och välkomnande atmosfär, och har samtidigt ett härligt pulserande nattliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg