torsdag 11 april 2019

Snöhyvel

Snöhyvel

Vår nya snöhyvel för tak, SN finns i lager för omgående leverans. Skotta taket snabbt, enkelt och säkert. OBS: Denna variant levereras utan skaft. Avalanche snöhyvel - för säker snöröjning av tak. För plåt och tegelpannetak ner till graders lutning.


Snöhyvel

Med en snöhyvel så kan du stå nere på backen och skotta taket utan att behöva skada dig. Teleskopskaftet är meter och kan bli upp till meter lång. Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för. Snöhyvel tak från Bjärnum.


Rensar effektivt tak med lutning. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida. E-handel för proffs av proffs! Beställ redskap och utrustning online eller via telefon.


Vi garanterar snabba och anpassade lösningar efter dina behov. Din järnhandel online. Välkommen till Swedol – en komplett, välsorterad yrkesbutik på nätet.


Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva från en järnaffär. Hyveln rullas upp på taket med hjulen och skär genom snön som glider från taket på duken. Nu är succèprodukten från Finland här! Kan inte jämföras med billiga kopior. Denna produkt är gjord för nordiska snödjup.


Du står stadigt på marken eller uppe på taknocken och hyvlar bort snön från taket. Titta på klippet för mer info. Med snöhyvel n kan du stå nere på marken och snöröja tak! Gjuten hyvel med slipad sula, ställmutter och justerarm för finjustering av djup och sidorörelse. Storlek sula: 240xmm.


Snöskottning av tak med snöhyvel. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Med SNÖHYVELN får du nerifrån marken, på ett enkelt och tidsbesparande.


Snöhyvel

Aljo Smide är en mekanisk verkstad med hela Sverige som arbetsområde. Vi har genom åren vunnit omfattande färdighet och erfarenhet inom branschen. Snösläde och snöskyffel är bra snöredskap vid snöskottning och snöröjning. Köp snösläde, snöskyffel, snöraka och isskrapa online till snöröjning här! Ps,funkar bäst innan snön är allt för hård.


Eldmarks egna produkter är svensktillverkade med hög kvalitet och smarta funktionella egenskaper. Designade av människor som brinner för friluftsliv. Vi säljer bland annat verktyg, biltillbehör, fordonsbelysning och personligt skydd till både företag och privatpersoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg