onsdag 3 april 2019

Kär i 20 år yngre tjej

Jag är själv och är på g med en man som är och därför undrar jag om sådana relationer faktiskt existerar och att de inte är enbart gubbsjuka, årskris eller liknande. Så skulle vara kul att höra då om andra åriga män eller äldre som blir KÄRA i tjejer i årsåldern och beskriver hur de känns. Tjej kär i år äldre kvinna - FamiljeLiv. Tjejer som är typ år yngre - FamiljeLiv.


Kanske är jag som blev lämnad för en år yngre kvinna något partisk, men mitt ex har ärligt sagt att konsekvenserna blev långt värre än han någonsin kunnat föreställa sig i sin rosakantade värld då det begav sig.

Han och hans nya kvinna lever ihop sedan två år tillbaka, men lätt är det inte, de lever i en ganska isolerad värld. Jag har alltid dragits till äldre, mina ex är 3-år äldre än mig. Jag har provat att vara tillsammans med yngre men alltid känt mig obekväm med det.


Detta är ju betydligt mer annorlunda än tidigare. Han kan ta ansvar för sig själv och är mer mogen. I tidigare förhållanden har det varit jag som fått ta hand om hela hushållet.


FRÅGA: För några månader sedan började jag bli vän med en tjej som tränar på samma gym som jag.

Vi hade dittills setts regelbundet under kanske ett år , men bara hälsat på varandra. Men så började vi närma oss varandra och prata om allt möjligt. Vi fick bra kontakt och jag såg att hon blev glad när jag kom till träningen. På senare tid har vi sett hur en rad kända, framgångsrika kvinnor valt yngre män.


Supermodellen Kate Moss sägs dejta en tretton år yngre man, och hon är långt ifrån den enda Hollywoodkändisen som väljer en yngre partner. Här i Sverige har vi våra egna uppmärksammade kändisförhållanden där kvinnan är den äldre i relationen. Till saken, jag lärde känna en tjej som är år yngre än mig alltså är hon 99a och jag 96a! Vi drog upp henne och hennes polare till lägenheten vart vi var och jag snackade som fan med henne. Det var så det började, vi har skrivit hur mycket som helst, jag har vart med henne gånger efter det.


Hon är riktigt mogen för sin ålder och är en av dom härligaste tjejerna jag har. Han tycker alltså att jag inte är värd mer än en flört med en tjej lika ung som våra egna barn. De har lunchat ihop och tagit sällskap till och från jobbet. Han har skickat sms, patetiska sådana, till henne.


För två år sedan började en år yngre man på mitt jobb. Jag blev då hans chef – nu är han själv i chefsposition eftersom han är en otrolig begåvning i sin bransch.

Vi drogs omedelbart till varandra och snabbt var vi enormt förälskade. Som senior herre har man ingen som helst rätt att neka sin yngre partner att försöka skaffa ett barn. Nekar du henne den möjligheten och ni fortsätter relationen kommer den missade chansen att bli mor gnaga henne in på själen. Visst är du en gubbstrutt på år men håll dig fräsch i kropp och skalle så ska det gå bra.


Maria var år när hon träffade en sju år yngre kille – och hon tyckte att åldersskillnaden var “fruktansvärt pinsam”. Jag tänkte: “Vad ska mina kompisar säga”. Men vi blev kära , fick Oliver och var tillsammans i fyra år , säger Maria, i dag 34. Jag levde tillsammans med en tio år yngre man i många år och vi fick två barn.


Sedan vi separerade har jag bara dejtat unga män, de flesta minst år yngre. Jag både ser mycket yngre ut och är ungdomlig som person, så det syns inte att det är så stor åldersskillnad. Efter ett par år , när de flesta av oss hade gått från att bara prata om sex till att faktiskt praktisera det, blev plötsligt de snyggaste tjejerna i klassen helt ointresserade av oss jämnåriga och ville bara bli ihop med gubbar i 22-årsåldern som hade Volvo 2med bakrutejalusi och spoilers och fast jobb på Kronfågel.


Du undrar om en kan bli kär i någon som är yngre. Du berättar att du är kär i en som går i femman och du går i sjuan. Det är vanligt och inte något konstigt! Kärlek kan en oftast inte bestämma över.


Och ibland är den man råkar bli kär i inte lika gammal som en själv. Njut av känslan att vara kär tycker jag! Träffade en tjej för en månad sedan och jag är väldigt kär i henne. Trodde att hon var ungefär eftersom att hon både ser ut och beter sig som en åring. Men fick för en vecka sedan veta att hon bara var år :O.


Jag var redan kär så jag fortsatte att träffa och prata med henne och jag älskar henne. Jag är väldigt kär i en person som jag aldrig pratat med men aa ska försöka göra det. Vi går i samma skola fast hon är ett år yngre.


Jag undrar vad man ska säga typ första gången och hur jag ska få ett första snack med henne som jag sedan kan utveckla med hjälp av denna fantastiska artikel! Men jag vidhåller att man ofta ser patetiska scener på raggställen. När de äldre männen medvetet ratar de jämnåriga kvinnorna och bara bjuder upp de 15- -år yngre. Väldigt ofta blir de förresten nobbade och gör bara bort sig själva.


Speciellt som dessa män sällan eller aldrig har de grå tinningarnas charm heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg