onsdag 17 april 2019

Kolla surf comviq

När du surfar med din telefon så reserveras pengar på ditt saldo, det kan ta ett tag för denna reservationen att släppa. Om du tillfälligt stänger av alla funktioner i din telefon som använder mobildata och startar om din telefon så kommer du att kunna ringa igen. Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Se hur mycket surf du har kvar.


För att se hur mycket data du förbrukat den senaste tiden gör du genom att logga in på Mitt Konto. Här hittar du svar på frågor kring mobilsurf, får koll på olika inställningar för surf , prisinformation, hjälp med funderingar kring förbrukning och en massa annat. Oanvänd surf sparas till nästa månad. Tänk på att du behöver tanka senast dagen innan giltighetstiden för ditt kontantkort går ut för att spara din oanvända surf. Comviq täcker av Sverige.


Kolla surfen hos mobilleverantören. Hos de allra flesta mobilleverantörer kan du se hur mycket du surfar genom att logga in på deras hemsida. Förutsättningen är att du har ett registrerat konto hos din leverantör.


Kolla surf comviq

Har genom jobbet fått ett kort, men chefen visste inte vilken sort det var och ej hur mkt pengar det är kvar. Har provat surfa comqivs sida och testat lite olika men inget funkar. Så kan ni snälla skriva de ni känner till. Bra om du surfar lite mer, lyssnar på musik och läser nyheter.


Funkar för dig som lyssnar på Spotify och tittar på ibland. Passar bra om du kollar mailen och några nyhetssidor. Välj det nummer du vill tanka 3. Ange dina uppgifter och gå vidare 5. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över. I appen kan du enkelt se över hur mycket surf du har kvar och ladda på ny surf när den har tagit slut.


Kolla surf comviq

Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Hur kollar jag hur mycket surf jag har kvar denna månad om man har teleabonnemang? Det finns två sätt att kolla saldo och surf på ditt kontantkort. Antingen gör du det via appen Mina sidor eller genom att sms:a.


Du väljer själv den surfnivån som passar dig bäst. Från dess att du laddar på ditt kontantkort är surfen tillgänglig i dagar. Du kan välja mellan GB, GB och GB. Såg att comviq har något de kallar månadens mobil och har då extra schysst pris på den. Du få då tillgång till billig surf och bra priser på telefoni och meddelande.


Fastpris har gratis inhemska samtal, inhemska SMS och MMS. Vi har Sveriges COOLASTE mobilkampanjer. Om du till exempel inte vet hur mycket surf du behöver är det svårt att veta vilket mobilabonnemang du ska välja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg