fredag 12 april 2019

Kabellåda designtorget

Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, på Arlanda och online. Oavsett om du letar present eller något. Sladdgömman Hideaway samlar alla laddare och gömmer undan sladdar till diverse elektronisk utrustning på ett snyggt sätt. Nedan bild till vänster en sladdgömma hämtad från Designtorget. Besök Designtorget för att se deras utbud av sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda.


IKEA - ROMMA, Kabellåda med lock, vit, Håller rummet snyggt och prydligt, eftersom du kan dölja kablar, grenuttag och förlängningssladdar i lådan medan du laddar din utrustning. Kan kombineras med trippelplattan NORDMÄRKE för trådlös laddning. Snygg vit låda med naturfärgat lock, tillverkad i flamsäker plast.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Pris: 1kr, Designtorget. SIGNUM Signum kabelkanal sätts fast på undersidan av skrivbordet och funkar utmärkt som en liten hylla för till exempel strömdosor och sladdar. Plugtag Det är inte alltid så lätt att veta vilken sladd som går till vad men färgkodade märkningstaggar löser det problemet.


Kabellåda designtorget

We sell Scandinavian home furnishings and design with stores in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Oslo, Arlanda Airport and online. Whether you are looking for gifts or something for your home, there is always a carefully selected range to choose from. Welcome to Designtorget ! Ha ordning på dina sladdar och kablar vid datorn och vid TV:n. Plastspiral som håller ihop sladdarna. Verktyg för montering medföljer.


Jag är på jakt efter en snygg (och gärna billig) sladdgömma (eller fem). Tycker det är så fult med alla sladdar och grendosor som ligger och dräller överallt. En docka till mobilen, en kudde till din bärbara dator eller en låda för fula sladdar.


Kabellåda designtorget

Här hittar du tio teknikrelaterade inredningsdetaljer. Låt IKEA hjälpa dig skapa en effektiv förvaring med orning och reda. IKEA – KVISSLE, Tidningsställ för vägg.


Jag har ju glömt att lägga in bilder på min underbara väska. Den är sydd i ett vackert gobeläng möbeltyg som jag har betalat kr för. Jag har sytt paspoal i sömmarna, och i handtaget är det en kabel som jag fått tagit ur mannens överfulla kabellåda. Fodrad med brunt bommullstyg, och en ficka på insidan i möbeltyget.


Kabellåda designtorget

Visa fler idéer om Inredning, Förvaring möbler och Skrivbord vit. Utforska thildoss anslagstavla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg